Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

10 redenen om uw eigen t-shirt te bedrukken

Kunt u ook niet wachten om uw eigen bedrukte t-shirts thuis te ontvangen en het pakketje open te maken? Een gevoel van trots neemt even de overhand en u kunt niet wachten om de t-shirts te laten zien aan uw familieleden, vrienden, buren, kennissen, teamspelers, collega’s…. Tja, aan wie eigenlijk niet? Bedrukte t-shirts van Shirts-bedrukken.nl wilt u gewoon aan iedereen kunnen laten zien. Ontbreekt het u aan een reden om t-shirts te bedrukken en ditzelfde gevoel te kunnen ervaren, dan hebben wij voor u 10 goede redenen om een eigen t-shirts bedrukken:


1.   Naamsbekendheid
2.   Professionele uitstraling
3.   (Professioneel) wedstrijden spelen in teamverband
4.   Gratis reclame maken
5.   Opvallen in de massa
6.   Geld verdienen met bedrukte shirts
7.   Om casual te dragen
8.   Opzetten van een eigen t-shirtlijn
9.   Voor een bedrijfsfeest of familie-uitje
10. Leuk om cadeau te geven

 

Bedrukte t-shirts dragen is een goede manier om meer naamsbekendheid te krijgen en een professionele uitstraling te geven. Zeker voor een (voetbal)team of een andere vereniging mag het niet ontbreken aan shirts waarop een naam / spelersnummer / logo bedrukt is en sponsoren vermeld staan.

 

Ook voor bedrijfsmatig gebruik is het altijd een goed idee om bedrukte t-shirts te hebben. Zeker wanneer u regelmatig te vinden bent op beurzen of evenementen en hier een actieve bijdrage aan levert. Zo weten bezoekers dat ze bij u terecht kunnen bij vragen en weten zakelijke partners bij wie ze terecht kunnen om kennis te maken. Herkenbaarheid is een belangrijk aspect.

 

Daarnaast is het een ideale manier om gratis reclame te maken en op te vallen. Het bedrukken van t-shirts is maar een eenmalige uitgave om keer op keer gebruik te kunnen maken van de bedrukte t-shirts. Aan de kwaliteit van Shirts-bedrukken.nl zal het in ieder geval niet liggen. Opvallen is nodig in een wereld waarin u het verschil wilt maken.

 

Er valt direct en indirect geld te verdienen met het bedrukken van t-shirts. Op een directe manier valt er geld te verdienen met de verkoop van dergelijke shirts. Het kan een onderdeel worden van uw merchandise. Verkoop de t-shirts via de website, sociale media en op evenementen of geef ze weg door weggeefacties te bedenken op Facebook om uw doelgroep te vergroten. Er is ook een leuk zakcentje te verdienen met het verkopen van shirts waarop een ludieke tekst is geplaatst. Sommige uitspraken kunnen in de loop der jaren zo kenmerkend zijn geworden voor een artiest, dat het een handelsmerk is geworden.

 

Het bedrukken van shirts hoeft natuurlijk geen middel te zijn om daar aan te willen verdienen. Misschien zoekt u in de kledingwinkels vaak naar een bepaalde stijl, maar vindt u steeds niet wat u zoekt dat aansluit bij uw persoonlijkheid. Laat uw creatieve geest de vrije loop en ontwerp uw eigen t-shirts voor casual gebruik. Dat heeft als voordeel dat u altijd een uniek ontwerp zult dragen waar niemand anders mee loopt.

Krijgt u vanaf dag 1 al lovende commentaren en vraagt iedereen waar u deze shirts toch heeft gekocht, dan is het misschien tijd voor het opzetten van een eigen t-shirtlijn.

 

Ook voor het organiseren van bedrijfsfeesten, familieweekenden en vrijgezellenfeesten is bedrukken van t-shirts een erg leuk idee. Komt de ooievaar binnenkort langs bij iemand in uw omgeving? Geef een zelf ontworpen shirt cadeau!

Voor meer informatie, neem gerust eens contact op met ons op! 

 

Meer uniformiteit met bedrukte t-shirts!

.