Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. De inhoud van de website wordt met enige regelmaat intern geëvalueerd. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. Shirts-bedrukken.nl geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit. Bij twijfel verzoeken wij u daarom contact op te nemen met shirts-bedrukken.nl

 

Algemene gegevens / cookies

Van bezoekers aan de website van shirts-bedrukken.nl worden met behulp van cookies algemene gegevens bijgehouden, zoals de gegevens met betrekking tot de meest opgevraagde pagina's van de website of onze diensten. Het doel is om de inrichting van onze site te optimaliseren en de bezoekers de beste informatie te verstrekken. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar bezoekersaantallen, zoekagenten, etc. Het gaat hierbij om cijfermatige gegevens waarvoor de identiteit van de bezoeker niet van belang is.

 

Gebruik website/schade

Shirts-bedrukken.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruik van informatie op deze site.

Shirts-bedrukken.nl behoudt zich het recht voor dit Privacybeleid aan te passen indien wijzigingen in ons beleid, bedrijfsvoering, de wet of rechtspraak daartoe aanleiding geven.

 

Copyright

Shirts-bedrukken.nl is met de grootste zorg en eigen beeldmateriaal samengesteld. Afbeeldingen  / teksten  / en video's mogen niet zonder onze toestemming gebruikt worden.

 

 

Vragen

Voor vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, kun je een e-mail sturen naar info@shirts-bedrukken.nl onder vermelding van 'Privacybeleid'.