Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

Kan ik bij jullie ook een eigen jas laten bedrukken?

Het is bij ons helaas niet mogelijk om een jas die u al in uw bezit heeft, door Shirts-bedrukken.nl te laten bedrukken. Alleen de jassen die in onze webshop te vinden zijn kunnen door ons bedrukt worden. Bij praktisch alle drukkerijen is een afname vanaf 1 stuks niet mogelijk. Onze firma vormt hierop geen uitzondering. Omdat de voorbereiding veel tijd in beslag neemt, afhankelijk van de gekozen druktechniek, zou de prijs voor een enkele bedrukte jas behoorlijk oplopen. Wij laten u graag alleen kennismaken met zeer voordelige tarieven. Shirts-bedrukken.nl hanteert namelijk speciaal voor onze klanten de laagste prijs garantie. We kunnen die prijs alleen zo laag houden als we als we onze producten en diensten zo efficiënt mogelijk aanbieden.

 

Laat het ontwerp aan ons ontwerpbureau over

Omdat het productieproces doorgaans relatief veel tijd in beslag neemt, nemen we alleen orders aan vanaf 10 stuks. Het betekent dat wij ook voor teams, verenigingen en kleine ondernemers zeer toegankelijk zijn. We leveren ook aan particulieren, denk bijvoorbeeld aan familiefeestjes, vrijgezellenfeestjes of verjaardagen. Ook voor dagelijks gebruik leveren we graag aan particulieren. Wilt u een gepersonaliseerde jas waarmee u een unieke indruk achterlaat? Bent u altijd al op zoek geweest naar een specifieke jas met bedrukking die u tot op heden nog niet heeft kunnen vinden? Dit zijn allemaal redenen om voor Shirts-bedrukken.nl te kiezen. Bij ons kunt u uw eigen persoonlijke kledinglijn tot uitvoering brengen. Het enige wat u nodig hebt is een ontwerp volgens vastgestelde richtlijnen. Geen idee wat u precies wilt? Ons ontwerpbureau barst van het creatieve talent. Zij gaan graag voor u aan de slag om tot een proefdruk te komen waar u meer dan blij mee bent. Uiteraard bent u bij ons ook van harte welkom als u juist tot in het kleinste detail uw wensen kenbaar kunt maken.

 

Meer weten over een eigen jas laten bedrukken?

Het team van Shirts-bedrukken.nl staat graag voor u klaar. Neem contact met ons op via de telefoon of stuur ons een mailtje. Ook whatsappen is mogelijk. De contactinformatie vindt u overal op onze site vermeld staan. Maak ook eens van de mogelijkheid gebruik om gratis en vrijblijvend een offerte op te vragen. Zo ontdekt u al snel onze voordelige prijzen. De opgevraagde offerte ontvangt u gelijk in uw mailbox. Vindt u ergens een goedkopere leverancier? Laat het ons dan vooral weten. Wij doen er alles aan om een zo voordelig mogelijke keus te zijn.

 

Bekijk onze categorieën jassen om te bedrukken: