Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Waar kan ik jassen bedrukken of borduren?

Er zijn in ons land al veel kleine en grotere fysieke bedrijven te vinden die jassen bedrukken of borduren. Waarschijnlijk zal er in het dorp of in de stad waar u woont wel een bedrijf zijn die deze diensten aanbiedt. Een belangrijke reden waarom u dit hier laat doen, kan zijn omdat het zo lekker dichtbij is. Op die manier hoeft u niet veel tijd kwijt te zijn met het halen en brengen van de jassen die bedrukt moeten worden. Het bedrijf van uw voorkeur is wellicht ook kleinschalig, waardoor de lijnen kort zijn. Een andere mogelijkheid is om het internet te gebruiken. Dat heeft als voordeel dat u kunt vergelijken tussen de diverse online bedrijven. Echter zit u er waarschijnlijk niet op te wachten om zoveel tijd te besteden aan een dergelijk onderzoek. Een andere optie is dat u gaat voor het eerste bedrijf dat bovenaan verschijnt in de zoekresultaten. Dat is zeker tijdbesparend, maar is het ook verstandig? Een groot nadeel is dat u het risico loopt veel voordelen mis te lopen en met een gebrekkige service te maken te krijgen. Hoe dan wel? De oplossing is simpel. Bij Shirts-bedrukken.nl krijgt u te maken met alle voordelen die u wenst. Wij weten wat onze (potentiële) klanten belangrijk vinden.

 

Een complete service die start vanaf het eerste contact

Shirts-bedrukken.nl vindt het belangrijk om een uitstekende en complete service te leveren. Dat begint al wanneer u contact met ons opneemt. Voor het snel bereiken van onze professionals kunt u bijvoorbeeld met ons telefonisch in contact komen. Bel met ons of laat u door één van onze medewerkers bellen. Het is zelfs mogelijk om met ons te whatsappen. E-mailen is uiteraard ook mogelijk. Zo kunt u altijd en overal wanneer het u uitkomt uw vragen of opmerkingen aan ons kwijt. Wij reageren altijd zo snel mogelijk. Twijfel vooral niet om contact met ons te zoeken wanneer u een bepaald probleem heeft. Onze medewerkers houden wel van een uitdaging. Ze helpen u graag om een oplossing te vinden.

 

Snelle levering en korte lijnen door eigen productie

Over korte lijnen gesproken, bij ons zijn de lijnen écht kort. U heeft altijd een vast aanspreekpersoon. Wij hebben ook het hele productieproces in eigen handen, wat betekent dat we niet afhankelijk zijn van derden. Wij weten altijd en overal wat de status is van uw bestelling en kunnen ook nog eens snel tot levering overgaan. Zelfs spoedleveringen draaien wij onze hand niet voor om. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, krijgt u altijd een gratis digitale proefdruk. Pas na akkoord gaan we daadwerkelijk over tot het bedrukken of borduren van de jas(sen). Let op, want bij een bestelling boven de 500 euro betaalt u zelfs geen verzendkosten!

 

Hoogstaande kwaliteit

De kwaliteit die wij leveren is van een hoog niveau. Dit maakt dat professionals graag digitaal bij ons aankloppen. We maken gebruik van de beste materialen en machines. Onze medewerkers hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om u altijd meer dan tevreden te laten zijn met het uiteindelijke resultaat. Shirts-bedrukken.nl besteedt veel zorg en aandacht aan iedere jas die bedrukt of geborduurd moet worden, ongeacht de omvang van de bestelling. Voor ons is iedere klant even belangrijk. Dit maakt ook dat klanten graag nog eens bij ons terug komen.

 

Laagste prijs garantie

Iedere klant wil het liefst te maken krijgen met de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Ook daarvoor bent u bij Shirts-bedrukken.nl aan het goede adres. Wij hanteren namelijk de laagste prijs garantie. Wat dat betekent? In weinig woorden betekent het dat u nergens anders goedkoper uit bent. Vraag eens vrijblijvend een offerte aan. U ontdekt zo zelf hoe goedkoop wij zijn.