Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Kampioensshirts bedrukken aanbieding!

De t-shirts zijn verkrijgbaar in elk gewenste kleur, met een opdruk in 1 kleur. En zeer snel te leveren! Worden jullie binnenkort kampioen? Profiteer dan van onze kampioen aanbieding!
Bestel bij ons 25 bedrukte kampioensshirts aan 1 zijde bedrukt voor maar 195 euro (incl. btw/porto), 2 zijden bedrukt voor maar 265 euro (incl. btw/porto) Wilt u afzonderlijke namen op de rug bedrukken betaald u slechts € 2,50 per shirt extra. (incl. btw)

Natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren!  De kampioensshirts zijn katoenen unisex t-shirts in de maten 104 t/m 2XL en verkrijgbaar in elk gewenste kleur!

 

 

 

Kampioensshirts bedrukken en bestellen bij Shirts-bedrukken.nl

Kampioenen verdienen het om in het middelpunt te staan. Ze hebben er hard voor geknokt om kampioen te worden. Tijdens de competities zijn ze aangemoedigd door familie, vrienden, kennissen en natuurlijk de fans, waardoor het voetbalteam gestimuleerd werd om het onderste uit de kan te halen. Als het uiteindelijk zover is dat ze zich kampioen kunnen noemen, dan is het tijd voor een feestje. Dit moment moet vereeuwigd worden, dat vinden wij van shirts bedrukken ook.

Daarom kunt u bij ons op voordelige wijze kampioensshirts bedrukken voor bijvoorbeeld voetbalteams, volleybalteams en andere winnende teams. Bij Shirts-bedrukken.nl weten we waar kampioensshirts aan moeten voldoen. Wij zijn in het bezit van meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring en zetten deze in om de mooiste kampioensshirts te bedrukken. Vanzelfsprekend zijn de kampioensshirts zeer comfortabel om te dragen en zijn ze geschikt voor in de wasmachine.

 

Last minute uw kampioensshirts bestellen


Het is natuurlijk altijd een spannend moment waarop duidelijk wordt wie zich kampioen mag gaan noemen. Uiteindelijk komt het vaak aan op de laatste minuten of zelfs seconden, maar het kan ook zo zijn dat de overwinning vooraf al voorspeld kon worden. Het is in ieder geval prettig om te weten dat u niet ruim van tevoren uw bestelling door hoeft te geven voor de gewenste kampioensshirts .Bij Shirts-bedrukken.nl zijn namelijk ook spoedbestellingen mogelijk.

 

Het is dus mogelijk om tot het laatste moment te wachten om uw bestelling door te geven. Niets is immers zo jammer als al de kampioensshirts al ruim op tijd in huis te hebben en vervolgens te zien dat het aanvankelijk winnende team tevreden zal moeten zijn met een tweede plaats. In uw ogen zullen ze kampioen blijven, maar in de praktijk zal de runner-up niet de kampioenshirts kunnen dragen. Wilt u weten wat de kosten zijn voor kwaliteitsvolle kampioenshirts bedrukken, dan kunt u in ieder geval bij ons alvast een offerte opvragen. Zo krijgt u gelijk een goede indicatie van de uiteindelijke kosten die komen kijken bij uw eigen kampioensshirts bedrukken. Om ook een goede indicatie te krijgen van het resultaat, krijgt u van ons gratis een digitale proefdruk. Eventuele wijzigingen kunnen dan nog worden doorgevoerd, waardoor u achteraf nooit voor onaangename verassingen komt te staan.

 

Gepersonaliseerd kampioenshirt

Het voorbeeld wat wij hierboven laten zien is natuurlijk maar een voorbeeld, wij kunnen uw kampioenshirts maken zoals jullie het zelf willen, ook zijn meerdere kleuren opdruk mogelijk,
Zie hieronder ook enkele voorbeelden van bedrukte kampioensshirts. 

 

 

Voorbeelden van door ons bedrukte kampioen shirts

  

 

 

 

 

Altijd de laagste prijs garantie


Maak vooral ook van de mogelijkheid gebruik om ons mee te laten denken rondom uw gewenste kampioensshirts. Heeft u specifieke wensen, dan zullen we er alles aan doen om hier rekening mee te houden. We bieden niet alleen een uitstekende service vooraf en tijdens de bestelling, maar ook laten we u graag kennismaken met onze goede aftersales. Ook zult u bij Shirts-bedrukken.nl altijd te maken krijgen met een erg voordelige prijs. Kampioensshirts bedrukken kan bij ons dus super goedkoop, waarbij de kwaliteit allesbehalve een goedkope uitstraling heeft.

Maak kennis met onze laagste prijs garantie, waardoor we kunnen garanderen dat u nergens anders zo goedkoop uit zult zijn als bij ons. Shirts-bedrukken.nl kan de prijzen met betrekking tot kampioensshirts bedrukken zo laag houden, omdat wij alles in eigen productie hebben. Wilt u meer weten over kampioensshirts bedrukken, lees dan verder op onze website Shirts-bedrukken.nl of neem gelijk contact met ons op. Bekijk ook onze pagina's sportkleding bedrukken en sportshirts bedrukken.