Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

Samples

Wanneer u bij shirts-bedrukken.nl een bestelling van 50 stuks of meer plaatst bestaat er de mogelijkheid om samples te ontvangen. Dit is dus echter alleen mogelijk wanneer u de bestelling plaatst of gaat plaatsen. Voor het aanvragen van samples kunt u een mail sturen naar info@shirts-bedrukken.nl vermeld in het onderwerp SAMPLES en vermeld ook altijd even om welke bestelling het gaat. 

 

Op sample aanvragen onder de 50 stuks kunnen wij helaas niet ingaan. Wanneer u uw samples optijd terug stuurt kunnen wij deze voor u meedrukken. De samples kunnen kosteloos worden retour gestuurd aan ons antwoordt nummer. Neem hiervoor contact met ons op. 

 

 Uit ervaring kunnen wij melden dat onze kleding niet te groot of te klein uitvalt. U kunt dus gewoon de maat bestellen die altijd gedragen wordt. Bij onze kleding kunt u uitgaan van europeese maatvoering een S is ook echt een S en een is ook echt een M mocht dit afwijken zal het altijd bij het product vermeld staan.

 

Op dit moment werken wij ook hard aan onze website, om bij elk product een video en kleding maatschema te plaatsen. Deze vindt u in het tabje maatschema (op de product pagina) aan de hand van dit maatschema kunt u de kledingmaat bepalen. Belangrijk is wel dat u een t-shirt op de tafel legt  en deze opmeet, meten terwijl u een kledingstuk aanheeft zorgt nog wel eens voor verkeerde maten. 

 

Terug naar klantinformatie