Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Shirts bedrukken

T-shirts-bedrukken? Wij helpen u graag aan de bedrukte shirts die u zoekt. Wij garanderen u de laagste prijs en kunnen ook nog eens stellen dat de kwaliteit daar niet onder te lijden heeft. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan T-shirts, longsleeves en tanktops. Bij ons kan u ongetwijfeld vinden wat u zoekt. Kinder T-shirts bedrukken wij ook graag naast het bedrukken van heren en damesshirts. Wij bedrukken shirts onder andere voor scholen, bedrijven, sportclubs, verenigingen, particulieren etc. Eigenlijk voor iedereen!

 

Bij shirts-bedrukken.nl vraagt u heel gemakkelijk een offerte aan voor goedkoop T-shirts bedrukken. Via onze moderne tool vraagt u binnen een minuut een prijs op voor kleding bedrukken. Vervolgens upload u het logo/tekst welke wij op de shirts bedrukken. Wanneer u akkoord gaat met de prijs, dan maken wij voor u een mooie digitale proefdruk. Deze passen wij aan tot u tevreden bent. Zo ontstaan er geen misverstanden en ontvangt u de shirts met de opdruk zoals u die wenst.

 

Bekijk onze categorieën T-shirts om te bedrukken:

 

 

 

Bedrukte T-shirts voor promotiedoeleinden

Shirts kunnen ook goed gebruikt worden om iets onder de aandacht te brengen. Dat kan verschillen van een merk, dienst of product dat wordt aangeboden tot een politiek standpunt dat uitgedragen wordt. Wij drukken onder andere veel promoshirts voor standhouders op beurzen. Tijdens sportdagen is het gebruikelijk dat er shirts gedragen worden die op de rug bedrukt zijn met de bedrijfslogo's van de sponsoren. Een bedrukt shirt kan overigens goed gebruikt worden als relatiegeschenk en meegegeven worden aan klanten of bezoekers van evenementen.

 

Shirts bedrukken voor bedrijven

Het bedrukte T-shirt met logo wordt met succes veel gebruikt als werkkleding. Vaak drukken wij voor bedrijven shirts  met een klein logo op de linkerborst en eventueel nog een aanvulling op de rug. Het zorgt voor een professionelere uitstraling van het personeel. Het personeel zal zich ook professioneler voelen en daar naar handelen. Hiernaast zijn bedrukte werkshirts ook goed voor de naamsbekendheid van je bedrijf.

 

Bedrukte shirts voor particulieren

T-shirts worden veel gebruikt tijdens speciale gelegenheden, zoals een bijzonder feest in je vriendengroep of familie. Wij krijgen onder andere aanvragen voor het bedrukken van shirts voor vrijgezellenfeesten, bruiloften, verjaardagen, sportdagen, en Wij drukken ook vaak shirts voor de organisatie en/of het publiek van festivals en evenementen.

 

T-shirts bedrukken voor scholen en sporters

Voor scholen leveren bedrukt shirts een bijdrage aan de naamsbekendheid, de professionele uitstraling. Voor de leerlingen zorgen bedrukte shirts voor uniformiteit en zo wordt het groepsgevoel versterkt. Mooie bedrukte T-shirts zorgen ervoor dat grote klassen leerlingen een stuk overzichtelijker worden in chaotische situaties zoals in de openbare ruimte. Scholen gebruiken ook vaak bedrukte shirts om te gebruiken tijdens sportdagen.

 

T-shirts bedrukken wij door middel van zeefdruk, transferdruk of met de digitale printer. Uit onze collectie kunnen wij ook alle shirts onbedrukt leveren.

 Shirts laten bedrukken

 

U kunt bij ons ook terecht voor: 

T-shirts bedrukken Amsterdam | T-shirts bedrukken Rotterdam | T-shirts bedrukken Den Haag | T-shirts bedrukken Utrecht | T-shirts bedrukken Eindhoven | T-shirts bedrukken Tilburg | T-shirts bedrukken Groningen | T-shirts bedrukken Almere | T-shirts bedrukken Amersfoort