Vragen? bel:038-333 66 19
Zoeken
Categorieën
Alle categorieën
  • Eigen productie
  • Spoedlevering mogelijk
  • Altijd een digitale proefdruk na bestelling
  • Offerte direct in uw mailbox
  • Ook voor resellers

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Shop by
KiyOh

9,1 / 10

Gebaseerd op 641 beoordelingen

Cafetaria Lunchroom De Maat / Danielle "Helaas bleek er een fout te zijn gemaakt in de kleur van de shirts. We hadden 50 zwarte besteld maar kregen donker blauwe bedrukte shirts ..."

Joyce "De bedrukking is mooi, T-shirts zitten comfortabel."

Stanley & stella kleding bedrukken | Stanley stella bedrukken

Stanley & Stella is een kledingmerk uit België. Dit duurzame kledingmerk is ontstaan uit de overtuiging dat de textielindustrie veel meer op verantwoordelijke wijze moet gaan acteren. Dit merk steeft naar een duurzame ontwikkeling, stenley stella kleding is dan ook lid van de Fair Wear Foundation en in het bezit van vele keurmerken. Shirts-bedrukken.nl  beschikt over het gehele assortiment van Stanley en Stella kleding  deze stanley stella kleding bedrukken wij graag voor u! 


Dit hippe fashion kleding merk wordt ontwilkkeld met respect voor mens en natuur. Stanley en Stella kiest ervoor om organisch katoen, wol en linnen te gebruiken dat minder afval, energie en water kost. Alle vrouwlijke kleding stukken hebben de naam Stella alle mannelijke kleding stukken heten daarin tegen Stanley. 

 

 

Stanley stella shirts en sweaters bedrukken

Stanley en Stella heeft een ruim assortiment t-shirts en sweaters al deze sweaters en shirts hebben een zeer mooie pasvorm. Een voordeel van alle stanley stella shirts en overige kleding is dat deze labelloos zijn hierdoor zijn de shirts en sweaters geschikt voor het bedrukken van een eigen neklabel. Dit maakt stanley stella kleding uitermate geschikt voor het opzetten van een eigen kleding lijn. Neem hiervoor contact met ons op!

 

 

Bekijk onze collectie kleding van Stanley en Stella om te bedrukken of borduren

Er komen geen producten overeen met de selectie.

shirts-bedrukken.nl wordt door klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 640 beoordelingen