Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Draagtassen bedrukken

Draagtassen bedrukken of borduren? Bij shirts-bedrukken.nl bent u aan het juiste adres! Op deze pagina bevindt zich onze collectie draagtassen. Wij bedrukken draagtassen op professionele wijze voor een scherpe prijzen. We hebben meerdere draagtassen in alle soorten en maten. Er zitten onder andere katoenen tassen, polyester tassen, vilten tassen en jute tassen bij in uiteenlopende prijsklassen.

 

De goedkope draagtassen zijn ideaal te gebruiken als promotiemiddel. U kunt ze bijvoorbeeld meegeven of verkopen aan uw klanten en waneer het logo van uw bedrijf, of iets anders dat u onder de aandacht wilt brengen, op de tassen staat wordt er automatisch reclame voor u gemaakt. Deze tassen zijn ook prettig te gebruiken als boodschappentas. De documententassen zij goed te gebruiken als werktassen, bijvoorbeeld voor op het kantoor.

 

Draagtassen en andere tassen bedrukken wij door middel van zeefdruk of transferdruk. Op een aantal draagtassen kan ook geborduurd worden. Wilt u bedrukte draagtassen bestelen of heeft u vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Zie ook onze: katoenen tassen | promotassen | reistassen | sporttassen | rugtassen | laptoptassen

 

 

Bekijk onze collectie draagtassen