Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Fleece truien bedrukken of borduren

Fleece vesten en truien bedrukken of borduren?Op deze pagina vindt u onze collectie fleece truien en fleece vesten. We bieden aardig wat keuzemogelijkheden, zo hebben wij fleece truien en vesten voor kinderen, heren en voor dames. Al onze fleece truien zijn ook onbedrukt leverbaar. Enkele eigenschappen van fleece truien zijn dat ze weinig wegen en snel drogen.

 

Fleece truien bedrukken wij door middel van zeefdruk of transferdruk, maar ze kunnen ook geborduurd worden. Fleece truien kunnen wij ook onbedrukt leveren. Wij kijken er naar uit om fleece truien van een knappe bedrukking te voorzien.

 

Niet alllen als trui maar ook als fleece jassen te gebruiken

De fleece truien worden ook vaak als fleece jassen gebruikt. Zeker in het voorjaar en najaar zijn deze fleece vesten dik genoeg om u warm te houden. Al onze fleece jassen zijn gemaakt van 100% polyester en voelen erg zacht en warm aan. De fleece vesten hebben een mooie pasvorm en zijn te verkrijgen in de maten XS tot er met 5XL. Ook zijn de fleece truien in elke denkbare kleur verkrijgbaar en zijn niet alleen goed te bedrukken maar ook mooi te borduren.

 

Zie ook onze: Jassen bedrukkenpolyester sport sweaters | vesten bedrukken | hooded sweaters | heren truien | dames truien | kinder truien

 

  

Bekijk onze collectie Fleece truien en vesten

26.34 €26.34
13.85 €13.85
17.45 €17.45