Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

Vesten bedrukken of borduren met of zonder capuchon

Vesten bedrukken of borduren? Zie hieronder de collectie vesten die wij graag voor u bedrukken. Wij garanderen professioneel drukwerk, een snelle levering en de laagste prijs. Het maakt niet uit of u vesten wilt laten bedrukken voor uw bedrijf, school, vereniging of vriendengroep, want in onze vestencollectie vindt u voor elke gelegenheid wel een geschikt vest.

 

Deze vesten en andere truien bedrukken wij door middel van zeefdruk of transferdruk, maar kunnen ook geborduurd worden. Wij bedrukken vesten vaak op de linker- of rechterborst en op de rug. Alle vesten op deze pagina kunnen ook onbedrukt geleverd worden.

 

Vest met naam bedrukken

Vest met naam bedrukken? Dat kan! Wij bedrukken vesten met namen de worden meestal op de achterzijde van het vest bedrukt. Ook kunnen wij op de linker borst of rechterborst eventueel nog een logo van de club bedrukken. Bij ons kunt u kleding bedrukken vanaf 10 stuks. Binnen enkele seconden kunt u een vrijblijvende prijs aanvragen voor het bedrukken van vesten. Heeft u vragen over het bedrukken van een vest? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

 

Bekijk ook onze: fleece truien en vesten | polyester sport sweaters | hooded sweaters | heren truien | dames truien | kinder truien

 

 

Vesten bedrukken online, bekijk onze collectie:

16.45 €16.45
27.05 €27.05