Vragen? bel:038-333 66 19
Zoeken
Categorieën
Alle categorieën
  • Eigen productie
  • Spoedlevering mogelijk
  • Altijd een digitale proefdruk na bestelling
  • Offerte direct in uw mailbox
  • Ook voor resellers

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

KiyOh

8,9 / 10

Gebaseerd op 642 beoordelingen

Marijn "Geen."

Cafetaria Lunchroom De Maat / Danielle "Helaas bleek er een fout te zijn gemaakt in de kleur van de shirts. We hadden 50 zwarte besteld maar kregen donker blauwe bedrukte shirts ..."

Veiligheidskleding bedrukken voor de veiligheid van uw personeel

 Veiligheidskleding bedrukken hoeft niet duur te zijn en kan letterlijk levensbelangrijk zijn voor u, uw personeel of voor uw leerlingen. Opvallen door middel van felgekleurde en reflecterende kleding is handig, nodig en soms zelfs verplicht. Reflectiekleding bedrukken wij meestal met het logo van uw bedrijf, school of vereniging, maar er kan natuurlijk op komen te staan wat u maar wenst. De veiligheidskleding ofwel signaalkleding die wij op deze website aanbieden voldoet aan alle EN-Normeringen. Onze safety/werkkleding bedrukken wij voor alle werk- en weersomstandigheden.

 

Bij shirts-bedrukken.nl vraagt u heel gemakkelijk een offerte aan voor goedkoop reflectiekleding bedrukken. Via onze moderne tool vraagt u binnen een minuut een prijs op, vervolgens upload u het logo welke wij op de sweater of truien bedrukken. Wanneer u akkoord gaat met de prijs maken wij voor u een mooie digitale proefdruk. Deze passen wij aan tot u tevreden bent. Zo ontstaat er geen misverstand en ontvangt u de veiligheidskleding zoals u die zelf bedrukt wilt hebben.

  

Bekijk onze categorieën veiligheidskleding om te bedrukken:

 

 

 

Reflectiekleding voor zichtbaarheid

De veiligheid bij werkzaamheden op straat, in en om het verkeer of in de bouw wordt vergroot door veiligheidskleding standaard als werkkleding te gebruiken. Weersomstandigheden als mist, regen en het donker kunnen ervoor zorgen dat uw personeel ineens stukken minder zichtbaar wordt. Met de juiste zichtbaarheidskleding met reflectiestrips en felle kleuren kan dit probleem aanzienlijk verkleint worden. Bedrukte veiligheidshesjes worden veel gebruikt door scholen die met complete klassen leerlingen op de fiets door het verkeer gaan. De hesjes zorgen dan dat de leerlingen gezien worden door andere weggebruikers. Veiligheidshesjes kunnen makkelijk over dagelijkse kleding gedragen worden.Toon uw verantwoordelijkheid met bedrukte veiligheidskleding

Veiligheidskleding met logo bedrukken voor uw personeel of leerlingen draagt natuurlijk bij aan de veiligheid tijdens riskante situaties. Door te zorgen dat iedereen van uw bedrijf, school of organisatie beschikt over veiligheidskleding laat u zien dat u en uw bedrijf betrokken zijn bij hun gezondheid en veiligheid. Ook tijdens noodsituaties, zoals een brand op het werk, kan de bedrukte reflectiekleding een uitkomst zijn. Wanneer bedrijfshulpverleners (BHV-ers) tijdens noodsituaties bedrukte veiligheidskleding dragen weet al het personeel bij wie ze hulp kunnen krijgen met betrekking tot hun veiligheid en gezondheid.veiligheidskleding bedrukken

 

shirts-bedrukken.nl wordt door klanten beoordeeld met een 9.1 uit 10 op basis van 640 beoordelingen