Vragen? bel:038-333 66 19
Zoeken
Categorieën
Alle categorieën
  • Eigen productie
  • Spoedlevering mogelijk
  • Altijd een digitale proefdruk na bestelling
  • Offerte direct in uw mailbox
  • Ook voor resellers

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Verenigingssweaters en andere verenigingskleding bedrukken

Steeds meer verenigingen maken gebruik van bedrukte kleding. Hierbij kan het gaan om dispuutkleding, inloopshirts, kleding voor en studentenverenigingen of sportverenigingen. Deze kleding kan veel verschillende vormen aannemen. het kan gaan om shirts voor een specifiek reis of event of om polo's, hoodies en/of jassen die je gedurende je lidmaatschap draagt. Deze kunnen gepersonaliseerd worden met naam, maar ook alleen met het verenigingslogo worden bedrukt. Oftewel, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

Waarom zou je bedrukte verenigingskleding gebruiken?

De naam zegt het al: vereniging. Je vormt samen een groep en je wilt je als groep kenbaar maken. Niet alleen om naar buiten een gevoel van eenheid uit te stralen, maar ook voor een onderling gevoel van saamhorigheid. Gezien ons ruime aanbod kun je kiezen voor polo's, shirts, truien, hoodies, petten of jassen kun je je vereniging precies datgene uit laten stralen dat je wilt. Wil je individuele namen en een logo op shirts voor een sportdag of wil je juist polo's voor langdurig gebruik met een chique borduring van je logo? Er is een product beschikbaar voor iedere bestemming. Ben je op zoek naar kleding voor een school? Bezoek dan onze pagina over schoolkleding bedrukken

 

Waarom verenigingskleding bestellen bij shirts-bedrukken.nl

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het bedrukken van textiel en het inspelen op de behoefte van de klant. Wij hebben onze eigen textieldrukkerij Hiermee garanderen we niet alleen een snelle levertijd, maar overzien we ook zelf de kwaliteit van de bedrukking of borduring. Wij hebben een ruim assortiment in elke categorie. Of je dus op zoek bent naar jassen of petten, een hoog budget hebt of juist niet, wij kunnen jullie helpen aan de juiste uitstraling. Wij bedrukken zowel kleine (vanaf 10 stuks) als grote hoeveelheden. Bestaat er twijfel of de deadline te halen is? Neem dan gerust contact met ons op op 038-333 66 19 of stuur een mail naar info@shirts-bedrukken.nl. De offerte-aanvraag is geheel vrijblijvend. 

 

Bekijk hier de populaire categorieën voor het bedrukken van verenigingskleding

 

Enkele voorbeelden van bedrukte verenigingskleding

voorbeelden bedrukte verenigingskleding