Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Waar kan ik T-shirts laten drukken?

Er zijn ontelbaar veel bedrijven te vinden die T-shirts bedrukken. Het kan daarom ook lastig zijn om de juiste firma te vinden. Het liefst wilt u wellicht een bedrijf dicht bij u in de buurt of via iemand die u kent. De kans is echter dat u hier aanzienlijk veel meer voor betaalt en u niet tot nauwelijks te maken krijgt met aangename voordelen.

Daarbij zult u waarschijnlijk zelf uw ontwerp moeten komen brengen en ook weer op komen halen. Dit kost u onnodig veel tijd, zeker wanneer blijkt dat de bedrukking anders is geworden dan waarvoor u de opdracht had gegeven. Met de komst van het internet is de wirwar aan bedrijven alleen nog maar groter geworden. 

 

Door het grote aanbod het bos niet meer zien

Wat u veel tegen zult komen zijn online firma’s die voor u goedkoop t-shirts kunnen bedrukken, maar dat ten koste gaat van de service. Het tegenovergestelde kunt u ook tegenkomen: Firma’s die een goede service hebben, maar aanzienlijk veel duurder zijn. Het is begrijpelijk dat u twijfelt aan de professionaliteit van dergelijke firma’s en u zich afvraagt hoe het zit met de service en of uw betaling wel in veilige handen verkeert. Het zoeken van een online textieldrukkerij is niet moeilijk, maar het vinden van de juiste wél. Of toch niet?

 

Shirts-bedrukken.nl de plek voor het bedrukken van uw T-shirts! Kleine en grote oplages mogelijk. 

Natuurlijk raden wij het u aan om uw shirts bij Shirts-bedrukken.nl te laten bedrukken, maar dat is niet alleen omdat wij u graag als klant willen verwelkomen. Wij hebben voor de klant ook veel te bieden.

Bij ons krijgt u namelijk standaard te maken met een groot aantal voordelen, zoals:

 

 Eigen productie! Alles wordt inhouse bij ons in Kampen gedrukt en geborduurd.   Neem een kijkje in de fabriek

 Snelle en flexibele levertijden voor al uw bedrukte t-shirts.

 Spoedlevering mogelijk;  wij zullen er alles aan doen om deadline te halen.

 Goede service en aftersales;  wij helpen u graag voor en na uw aankoop.

 Meedenkend; om uw textiel gerelateerde wensen te verwezelijken.

 Gratis digitale proefdruk; wij beginnen pas te drukken of borduren waneer u 100 % tevreden bent met onze digitale proefdruk.

 Uw prijs direct in uw mailbox; Kies het gewenste product, selecteer uw wensen en ontvang direct een prijs! 

 Laagste prijs garantie;  ziet u ergens een goedkopere aanbieding? Wij garanderen u de goedkoopste textieldrukkerij te zijn.

 Meer dan 20 jaar ervaring in het bedrukken en borduren van textiel. 

 Meer dan 10.000 klanten gingen u voor!

 99% van onze klanten bevelen ons aan, op basis van ons reviewsysteem

 

Wij bieden u dus niet slechts één of twee voordelen aan. Bij Shirts-bedrukken.nl krijgt u gewoon álle voordelen waar u uw voordeel mee kunt doen. Dankzij onze jarenlange ervaring profiteert u ook nog eens van onze kennis en expertise op dit gebied. Natuurlijk zijn al onze T-shirts kwalitatief ook uitstekend. Ze kunnen jarenlang mee en zijn met recht een goede investering te noemen. Twijfeld u over de maten van de T-shirts? Vraag dan een sample pakket bij ons aan! 

 

 

Eerlijke T-shirts

Overigens hebben wij ook aan de klanten gedacht die bij voorkeur organic T-shirts bedrukken (fair trade). Wij hebben namelijk een mooie collectie met T-shirts die gemaakt zijn uit 100% gecertificeerd biologisch katoen. Wij kunnen u garanderen dat deze 100% eerlijk zijn, waarbij er niets is ingeleverd op de kwaliteit.

Bij Shirts-bedrukken.nl hoeft u slechts enkele stappen te doorlopen voor het plaatsen van uw bestelling

1. Kies uw gewenste product


2. Vraag vrijblijvend uw prijs aan en ontvang deze in uw mailbox.


3. Bevestig uw vrijblijvende offerte, wij nemen contact met u op en u ontvang een gratis digitale proefdruk.


4. Pas wanneeer u 100% tevreden bent u met digitale proefdruk gaat de kleding in productie


5. Bestelling wordt geleverd op de afgesproken leverdatum

 

Maak gebruik van de mogelijkheid om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van de gevraagde informatie en beantwoorden graag al uw vragen.