Vragen? bel:038-333 66 19
Zoeken
Categorieën
Alle categorieën
  • Eigen productie
  • Spoedlevering mogelijk
  • Altijd een digitale proefdruk na bestelling
  • Offerte direct in uw mailbox
  • Ook voor resellers

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

KiyOh

9,3 / 10

Gebaseerd op 644 beoordelingen

Rachel "Onlangs een bestelling geplaatst van 14 truien. Ik kwam er toch nog twee te kort en heb deze nabesteld. In de tussentijd ben ik verhuisd dus ik ..."

Vrienden van het Schellingwouderbreekpark "Vriendelijke service Let op de planning/houdt aan de afspraken Goede kwaliteit Prima verhouding prijs/kwaliteit"

Tips voor het vergroten van je naamsbekendheid als bedrijf

Wanneer u ondernemer bent en een bedrijf hebt, dan wilt u natuurlijk het liefst dat zoveel mogelijk mensen de weg naar u kunnen vinden. Het lijkt in dit digitale tijdperk een logisch gegeven dat er in ieder geval een website gemaakt moet worden, maar vervolgens laten vele ondernemers belangrijke kansen liggen. Het maken van en website is belangrijk, maar achterover leunen en wachten op de klanten, is niet de juiste insteek. We reiken u een aantal handige tips aan die u kunt overwegen om in te zetten om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten, waaronder het bedrukken van bedrijfskleding via Shirts-bedrukken.nl.

 

Google AdWords

Adverteren is een vorm die nog steeds veel wordt gebruikt. De manieren waarop geadverteerd kan worden zijn de afgelopen jaren sterk toegenomen. Het adverteren in kranten is niet meer dé manier om mensen te bereiken. Google AdWords heeft deze plek ingenomen. Het ideale hiervan is dat u alleen betaalt wanneer mensen klikken op uw advertentie.

Bloggen

Heeft u een vlotte pen en vindt u het leuk om te schrijven, dan is bloggen een optie die u zou kunnen overwegen. Door te bloggen kunt u een specifieke doelgroep bereiken. Kies er bijvoorbeeld voor om eens per week op een vast tijdstip een blog te publiceren over een aansprekend onderwerp die binnen uw niche valt. Blog dus niet over giraffes wanneer u tuinmeubelen verkoopt, of u moet speciale tuinmeubelen aanbieden voor giraffes. Is de blog klaar, verspreid deze dan via zoveel mogelijk kanalen. Geef mensen de mogelijkheid om zich te kunnen abonneren op uw blog.

 

Gratis producten en diensten

Het is een vaststaand feit dat Nederlanders houden van gratis. We zijn gek op gratis producten en gratis een bepaalde dienst af te kunnen nemen, zoals het volgen van een webinar. Met gratis dingen kunt u klanten geïnteresseerd maken. Het is een vrijblijvende manier om kennis te maken. Geef bijvoorbeeld een weggevertje weg op uw site wanneer men zich inschrijft voor de nieuwsbrief. Het doel hierbij is het verzamelen van e-mailadressen om mensen rechtstreeks te kunnen bereiken.

 

Delen, delen en delen…

Deel uw blogs, nieuws, acties en gratis te volgen webinars via de sociale media, zoals Facebook. Dit is een uitstekende manier om interesse te wekken. Heeft u nog niet zoveel likes, sponsor dan uw bericht om een groter bereik te krijgen. U kunt aanvinken dat u het bericht wilt verspreiden onder vrienden van uw bestaande likers of juist keywords toevoegen om mensen met een bepaalde interesse aan te spreken. LinkedIn kunt u hiervoor ook inzetten, of Twitter. Instagram is nog niet zo heel erg bekend in ons land, maar is wel aan een grote opmars bezig.

 

 

Breng een onderscheidend element aan

Eén van de beste vormen voor het genereren van naamsbekendheid is toch wel mond tot mond reclame. Zijn klanten tevreden over uw product of dienst, dan zullen ze dit ongetwijfeld delen met vrienden en familie. Zorg er het liefst voor dat u iets unieks aanbiedt, iets waar u uw concurrentie het nakijken geeft. Ga bijvoorbeeld voor de best mogelijke service of voeg een persoonlijk en handgeschreven briefje toe aan iedere bestelling. Dit wordt altijd gewaardeerd.

Goodwill doet het ook altijd goed. U kunt ervoor kiezen om de plaatselijke voetbalclub te sponsoren of een goed doel te steunen. Zo zien potentiële klanten dat u begaan bent met de mensen om u heen. Andere mogelijkheden zijn: Beurzen en evenementen aandoen, visitekaartjes laten drukken en meetings organiseren.

 

Bedrijfskleding met logo

Bedrijfskleding bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam is ook een zeer goede manier om meer naamsbekendheid te krijgen. Het zorgt voor herkenbaarheid en staat voor professionaliteit. Bedrijfskleding kunt u het beste bedrukken bij Shirts-bedrukken.nl, want wij hanteren zeer scherpe prijzen door onze laagste prijs garantie en garanderen tegelijkertijd een hoge kwaliteit. Vraag eens een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.