Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Waar kan ik goedkoop werkkleding bedrukken

Werkkleding is eigenlijk niet af wanneer het niet voorzien is van uw eigen bedrijfsnaam of –logo. Werkkleding bedrukken is in vele opzichten een goed idee. Het straalt bijvoorbeeld professionaliteit uit en draagt bij aan de herkenbaarheid van uw onderneming. Het internet staat vol met webshops en feitelijke bedrijven waar u terecht kunt voor het bedrukken van bedrijfskleding. Toch is er maar één adres waar u het goedkoopst uit bent, namelijk bij Shirts-bedrukken.nl.

 

Maak kennis met onze laagste prijs garantie

Als ondernemer wilt u het liefst zoveel mogelijk besparen op de kosten, terwijl u tegelijkertijd verzekerd wilt zijn van de beste kwaliteit. Om maar gelijk met de spreekwoordelijke deur in huis te vallen, bij ons krijgt u altijd te maken met de laagste prijs garantie. Het is dus een feit dat u nergens goedkoper uit bent dan bij Shirts-bedrukken.nl. Wij zijn de goedkoopste textiel drukkerij. Toch kan het zo zijn dat u in uw spaarzame vrije minuten over het internet aan het surfen bent en plots een bedrijf tegen komt waar u nóg goedkoper uit bent dan bij ons.

Dat is even schrikken, toch? Wat u dan het beste kunt doen, is gelijk even bellen met ons om ons op de hoogte te brengen van dit feit, zodat wij u een offerte kunnen toesturen die u beslist niet kunt weerstaan. Het is goed mogelijk dat u vervolgens opnieuw schrikt, maar dan van onze aantrekkelijke prijzen.

 

Alleen de beste kwaliteit is voor ons goed genoeg

Goedkoop betekent bij ons nooit duurkoop. Wij besteden de grootst mogelijke zorg en aandacht aan het bedrukken. Wij vinden het vanzelfsprekend om kwaliteit te bieden. Daarom drukken wij al uw drukwerk ook zelf, zonder tussenkomst van derden. Zo hebben wij alle touwtjes zelf in handen en kunnen we er op toezien dat u ook daadwerkelijk de kwaliteit geleverd krijgt waar u om heeft gevraagd. Niet alleen ons drukwerk is trouwens van de hoogste kwaliteit, ook de werkkleding zelf bestaat uit enkel gerenommeerde merken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Tricorp of Dickies.

Onze werkkleding voldoet aan de hoogste normen en biedt dus ook de gewenste bescherming. Daarnaast zit het ook nog eens comfortabel, wat ook zeker niet onbelangrijk is. Wij kunnen werkkleding bedrukken voor ieder beroep. U vindt bij ons alles op het gebied van workwear, veiligheid en overige bedrijfskleding. Overigens, bedrukte werkkleding is vaak belasting aftrekbaar. Wilt u hier meer over weten, lees dan eens ‘Bedrijfskleding en de belastingdienst’ op onze website. Ook deze vindt u onder de veel gestelde vragen.

 

We maken onderscheid tussen snel en supersnel

Er is nog een belangrijk aspect te we beslist niet kunnen vergeten te melden. Wij hebben namelijk ook nog eens een zeer goede service. Zo krijgt u bij ons standaard te maken met supersnelle leveringen, maar snel kan altijd nóg sneller. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor spoedbestellingen. Heeft u liever gisteren dan vandaag bedrukte werkkleding nodig, neem dan gelijk persoonlijk contact op om te horen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u een offerte opvragen, dan kunt u deze direct in uw mailbox ontvangen. Lang hoeft u dus nooit te wachten voor u kennis kunt maken met onze zeer goede service, kwaliteit en de laagste prijzen.