Vragen? bel:038-333 66 19
Zoeken
Categorieën
Alle categorieën
  • Eigen productie
  • Spoedlevering mogelijk
  • Altijd een digitale proefdruk na bestelling
  • Offerte direct in uw mailbox
  • Ook voor resellers

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

KiyOh

10,0 / 10

Gebaseerd op 644 beoordelingen

Rachel "Onlangs een bestelling geplaatst van 14 truien. Ik kwam er toch nog twee te kort en heb deze nabesteld. In de tussentijd ben ik verhuisd dus ik ..."

Vrienden van het Schellingwouderbreekpark "Vriendelijke service Let op de planning/houdt aan de afspraken Goede kwaliteit Prima verhouding prijs/kwaliteit"

Waaraan voldoet fijne kleding om in te werken

Het dragen van bedrukte werkkleding is vaak verplicht door de werkgever. Doorgaans dragen werknemers de kleding vele uren per dag en daarom is het van groot belang dat de kleding natuurlijk prettig zit. Kleding dat niet lekker zit gaat irriteren en kan de werknemer belemmeren in het uitvoeren van zijn werk. Het is het belangrijkste dat de werknemer op geen enkele wijze hinder ondervindt tijdens het dragen ervan. Daar weten wij van Shirts-bedrukken.nl alles van.

 

Een goede pasvorm van de kleding

Per beroep verschilt de uitleg waaraan fijn zittende kleding dient te voldoen, maar we zijn het er allemaal over eens dat het in ieder geval een goede pasvorm dient te hebben. Zit de werkkleding te krap of zijn de mouwen of pijpen te kort, dan kunnen we dit als erg storend ervaren. Het is niet wenselijk en daarbij ook met het oog op veiligheid niet ideaal. De kleding dient nergens te knellen, waardoor er de gewenste bewegingsvrijheid is die nodig is om het beroep goed uit te kunnen oefenen.

 

Fijne werkkleding is afhankelijk van de beroepssector

De ene werkkleding is natuurlijk de andere niet. Zo kan een kok verminderd functioneren ervaren wanneer hij zal moeten werken in de werkkleding die passend is bij metselaars. In een keuken is het doorgaans erg warm, waardoor het juist voor de kok belangrijk is dat de kleding die hij draagt lekker luchtig is. Hij kan het als bijzonder storend ervaren wanneer de kleding die hij draagt te warm is.

Voor buitenberoepen, zoals die van de stratenmaker, is het juist belangrijk dat de kleding geschikt is voor het werken buiten. De mensen die werkzaam zijn in deze beroepstak zullen het dragen van kokskledij juist weer als erg storend ervaren. Deze kleding is dan juist weer te luchtig en te koud voor het werken buiten. Eigenlijk is dit een logisch verhaal.

Fijne kleding om in te werken is ook qua materiaalgebruik prettig om in te werken. Kleding kan nog zo’n goede pasvorm hebben, als het materiaal waarvan het is gemaakt erg zweterig en plakkerig is, dan wordt het ineens een kledingstuk dat bijzonder storend kan zijn bij het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden. Fijne kleding is toegespitst op de specifieke eisen en wensen om het beroep zo goed als mogelijk uit te kunnen oefenen, voor zover dat natuurlijk afhankelijk is van de kleding.

 

Fijn zittende bedrijfskleding vindt u bij Shirts-bedrukken.nl

Bij Shirts-bedrukken.nl vindt u bedrijfskleding die zeer geschikt is voor werknemers die veel lichamelijke arbeid verrichten bijvoorbeeld bedrijfskleding bouw , zoals timmerlieden, hoveniers en metselaars. Ook voor winkelpersoneel en mensen die werkzaam zijn in de horeca bieden we een ruime collectie. Kort samengevat bieden wij bedrijfskleding aan die in vrijwel iedere bedrijfssector gedragen kan worden. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om fijne werkkleding te kunnen dragen.


U kunt bij ons de werkkleding ook laten bedrukken met uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam en slogan. Ook op dit gebied leveren wij de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.