Een op maat gemaakt voorstel?
Contact

Contact

Neem contact op met
het hoofdkantoor


Shirts-bedrukken.nl
Gildestraat 17
8263AH Kampen, Nederland
+31 (0)38 333 6619
info@shirts-bedrukken.nl

KVK: 05046662
BTW: NL810334069B01

Bankgegevens Shirts-bedrukken.nl
(onderdeel van Brezo bv)

Bank: Rabobank
IBAN: NL54RABO0340728752
BIC: RABONL2U

Neem contact op met
locatie België


Shirts-bedrukken.be
Boechoutlaan 55
1853 Grimbergen, België
00 32 2 788 98 09
info@shirts-bedrukken.be

Aanleveren bestanden

De bestanden voor je bestelling ontvangen wij graag als Illustrator AI, Illustrator EPS of PDF-bestand. Bij Illustrator-bestanden verzoeken we je het lettertype mee te sturen of de tekst in het document om te zetten naar lettercontouren. Dit zorgt ervoor dat we het bestand correct kunnen openen en de opmaak behouden blijft. Gebruik je in het bestand PMS-kleuren? Gelieve deze ook aan ons door te geven, zodat we de kleuren nauwkeurig kunnen reproduceren.

Als het logo of bestand niet beschikbaar is in één van bovenstaande bestandsformaten, vragen we je om ons toe te sturen wat je hebt. Onze studio kan dan het bestand bewerken tot een drukbaar bestand. Dit kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp, maar we zorgen ervoor dat het eindresultaat aan je verwachtingen voldoet.

Uiteraard krijg je van ons altijd een digitale proefdruk. Zo kunnen we eventuele misverstanden achteraf voorkomen en ervoor zorgen dat je volledig tevreden bent met het uiteindelijke ontwerp. Deze proefdruk geeft je de mogelijkheid om het ontwerp te controleren en eventuele wijzigingen aan te geven voordat we met de productie beginnen. We hechten veel waarde aan jouw tevredenheid en streven ernaar om de hoogste kwaliteit te leveren.

Heb je vragen over het aanleveren van bestanden of specifieke wensen voor je ontwerp? Neem gerust contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je order precies wordt zoals je het wilt. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en jouw ideeën tot leven te brengen.

Heb je andere vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina.

  • Eigen productie
    alle druktechnieken in huis
  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    met scherpe prijzen
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.