Een op maat gemaakt voorstel?
Wees de zomerdrukte voor en vraag vrijblijvend een offerte aan.
borduren

Wat is borduren?


Bij borduren worden er met naald en draad steken op een kledingstuk gezet. Honderden en soms zelfs duizenden steken vormen een beeld. Onze borduurmachines zijn computergestuurd. We kunnen meerdere machines tegelijkertijd aansturen en meerdere kleuren per borduursel instellen. Kleding met een borduursel heeft een chique uitstraling en wordt veel gebruikt als bedrijfskleding.

Hoe werkt borduren?

In onze ontwerpstudio wordt bepaald of een afbeelding geschikt is om te borduren of dat de afbeelding nog moet worden aangepast. Het oppervlak dat geborduurd kan worden is maximaal 25 x 25cm.

Op de computer van de borduurmachines worden de te borduren vlakken aan de juiste kleuren gekoppeld. Voor elke kleur in de afbeelding moeten de juiste kleuren garen in de machines worden geplaatst.

De kledingstukken worden zorgvuldig gespannen zodat het borduurvak niet alle kanten op kan schuiven. De kleding wordt onder de borduurmachines geplaatst en de borduurmachines kunnen gaan draaien. Als alle steken zijn gezet is de kleding klaar voor gebruik.

Shirts-bedrukken.nl helpt je graag met je borduurwerk

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we voor je kunnen betekenen? Laat je adviseren door onze medewerkers of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

  • Eigen productie
    alle druktechnieken in huis
  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    met scherpe prijzen
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.