Een op maat gemaakt voorstel?

Official Stanley/Stella dealer in Nederland

Met grootse trots kunnen wij je mededelen dat Shirts-bedrukken.nl, onderdeel van Brezo bv, een officiële Stanley/Stella dealer is. Dit van oorsprong Belgische merk deelt onze waarden op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid volledig. Een samenwerking in de vorm van een official dealership lag dan ook in lijn der verwachting. Maar waar staat het merk nog meer voor? Sinds zijn lancering in 2012 pakt dit modelabel uit met kleurige collecties die schitteren door hun eenvoud. Jean Chabert, CEO en oprichter van het modemerk ziet het als een persoonlijke missie om te breken met de diepgewortelde codes en de perceptie van de textielindustrie bij te stellen. Om zo producten op de markt te brengen met respect voor mens en milieu.

Een merk dat de regels verandert

Het kledingmerk Stanley/Stella is een pionier in de productie van modieuze premium kleding, speciaal ontworpen om bedrukt of geborduurd te worden door wederverkopers als Shirts-bedrukken.nl. Duurzaamheid zit diep verankerd in het DNA van het merk. Volgens hun filosofie is er tegenwoordig nog meer één manier om textiel te produceren en dat is met volledig respect voor mens en milieu.

Een greep uit ons assortiment

Duurzaamheid staat op #1

De productie van Stanley/Stella kleding vindt op een ecologische en duurzame manier plaats. Dit betekent dat de fabrikant hoge milieucriteria respecteert in de gehele toeleveringsketen van textiel. Stanley/Stella is onder andere gecertificeerd volgens Fair Wear, GOTS, OEKO-TEX, OE Blended, PETA-Approved Vegan en OE 100. Het merk gebruikt uitsluitend gecertificeerd biologisch katoen en andere natuurlijke of gerecyclede materialen.

  • Eigen productie
    alle druktechnieken in huis
  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    met scherpe prijzen
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.