Stanley & Stella x Shirts-bedrukken.nl

Sinds zijn lancering in 2012 pakt het modelabel Stanley & Stella uit met collecties die schitteren door hun eenvoud. Jean Chabert, CEO en oprichter van het modemerk ziet het als een persoonlijke missie om te breken met de diepgewortelde codes en de perceptie van de textielindustrie bij te stellen. Om zo producten op de markt te brengen met respect voor de mens, het milieu en de klanten.

Onze merken

Iedere klantgroep heeft zijn eigen behoeften. Scholen zijn bijvoorbeeld op zoek naar voordelige T-shirts voor een sponsorloop. Terwijl horecabedrijven nette blouses zoeken die er na meerdere wasbeurten nog perfect uitzien. Verder zijn er bijvoorbeeld nog fashionondernemers die de markt willen veroveren met hun eigen kledinglijn. Shirts-bedrukken.nl voert daarom verschillende merken om die uiteenlopende doelgroepen zo goed mogelijk te bedienen.

Wij hebben als distributeur exclusieve vertegenwoordigingen van gerenommeerde kledingmerken. We hechten aan kwaliteit en bevinden ons in het middensegment van de markt. Met ruim twintig jaar ervaring in het bedrukken en borduren van kwalitatieve kleding en accessoires bieden wij de totaaloplossing waar klanten in binnen- en buitenland van profiteren. Onze merken vormen de kern van een hoogwaardig en uitgebreid leveringsprogramma van kleding en accessoires die zijn afgestemd op een breed scala aan marktsegmenten.

Filters zichtbaar

Resultaat 1–12 van de 101 resultaten wordt getoond

Filters zichtbaar

Resultaat 1–12 van de 101 resultaten wordt getoond