Een op maat gemaakt voorstel?
Wat we maken

Wat we maken

Bij Shirts-bedrukken.nl zetten we ons vol passie in om iets unieks te creĆ«ren voor onze klanten. Ons team is uiterst gemotiveerd en streeft ernaar om elke opdracht, groot of klein, tot in de perfectie uit te voeren. Het maakt niet uit of je bij ons aanklopt voor het bedrukken van 5 voetbalshirts of voor een grote bestelling van 5000 werkpolo’s; ons doel is om iedereen die onze kleding draagt, te laten stralen met trots!

Onze moderne productiefaciliteit in Kampen, Overijssel, is het kloppend hart van ons bedrijf. Hier beschikken we over diverse technologieƫn en apparatuur voor zeefdruk, transferdruk, borduren en digitaal printen op textiel. Dankzij deze faciliteiten en onze vakkundige medewerkers kunnen we een breed assortiment aan personaliseerbare kleding aanbieden, van sporttenues tot bedrijfskleding.

Wij begrijpen dat elke bestelling uniek is en specifieke eisen heeft. Daarom nemen we de tijd om jouw wensen te bespreken en adviseren we je over de beste druktechniek voor jouw project. Onze focus ligt op kwaliteit, duurzaamheid en het leveren van een eindproduct dat niet alleen aan je verwachtingen voldoet, maar deze overtreft.

Bij Shirts-bedrukken.nl zijn we trots op onze flexibiliteit, technische expertise en het vermogen om met onze klanten mee te denken. We nodigen je van harte uit om de mogelijkheden te verkennen en samen met ons te werken aan het realiseren van perfect bedrukte of geborduurde kleding.

Ruime ervaring

In de afgelopen 20 jaar hebben we zowel nationaal als internationaal een groot aantal klanten succesvol bijgestaan in het selecteren van de perfecte textielproducten. Onze studio-experts zijn altijd beschikbaar om je te begeleiden in het kiezen van de meest geschikte druktechniek voor jouw project. Zo werken we hand in hand om tot een schitterend eindresultaat te komen.

Dankzij onze samenwerkingen met diverse textielleveranciers, bieden we je de mogelijkheid om uit duizenden verschillende producten te kiezen die we voor jou kunnen personaliseren. Of het nu gaat om een groot of klein project, geen uitdaging is ons te veel! We zijn toegewijd aan het leveren van maatwerk en kwaliteit, afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften.

Mkb- en grootbedrijven

Bedrukte of onbedrukte bedrijfskleding van Shirts-bedrukken.nl geeft je medewerkers een zelfverzekerd gevoel en zorgt ervoor dat ze altijd herkenbaar zijn tijdens hun werk. Bovendien verhoogt representatieve bedrijfskleding de professionaliteit van je bedrijf.

Scholen en sportclubs

In Nederland neemt de populariteit van gepersonaliseerde kleding toe. Een groeiend aantal scholen en verenigingen kiest voor bedrukte shirts of sweaters voor uiteenlopende activiteiten. Bij Shirts-bedrukken.nl excelleren we in het ontwikkelen van kledingconcepten voor diverse groepen. Wij verzorgen de outfit voor scholieren, sporters, en vrijwilligers, onder anderen.

Evenementorganisatoren

Of het nu voor evenementen, horeca, bedrijfsfeesten of toernooien is, bedrukte kleding met jouw logo of ontwerp geeft een professioneel imago. Shirts-bedrukken.nl biedt veel kleuren, maten en textielsoorten. Zo vind je altijd wat je zoekt. Wij drukken kleding voor elke leeftijd, van klein tot groot. Alles gebeurt in onze eigen faciliteit in Kampen.

Nog vragen?

Heb je vragen over de diverse druktechnieken die we gebruiken, of wil je weten hoe Shirts-bedrukken.nl jouw textielleverancier kan worden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden.

  • Eigen productie
    alle druktechnieken in huis
  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    met scherpe prijzen
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.