Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Borduren: Het hele borduurproces van begin tot eind

Bij borduren wordt er met naald en draad steken op een kledingstuk geplaatst. Honderden en soms duizenden steken vormen een beeld.
Onze borduurmachines zijn computergestuurd. We kunnen meerdere machines tegelijkertijd aansturen en meerdere kleuren per borduursel instellen. Kleding met een borduursel staat vaak chique en wordt veel gebruikt als bedrijfskleding.

 

Bekijk onze borduur video: Caps borduren bij shirts-bedrukken.nl

Met de onderstaande borduur video is het u in 90 senconden duidelijk hoe het borduurproces in zijn werk gaat.Onze borduurmachine's gebruiken wij o.a. voor:

Wat is borduren?

Borduren in onze borduurstudio

In onze ontwerpstudio wordt besloten of de afbeelding geschikt is om te borduren of dat de afbeelding aangepast moet worden. Het oppervlak dat geborduurd moet worden kan maximaal 25 x 25 cm zijn. De afbeelding die geborduurd moet worden wordt door ons omgezet tot een bestand dat de borduurmachines kunnen lezen.


Op de computer van de borduurmachines worden de te borduren vlakken aan de juiste kleuren gekoppeld. Voor elke kleur in de afbeelding moeten de juiste kleuren garen in de machines geplaatst worden.


De kledingstukken worden zorgvuldig gespannen zodat het te borduren oppervlak niet alle kanten op kan schuiven. De kleding wordt onder de borduurmachines geplaatst en de borduurmachines kunnen gaan draaien.


Als alle steken gezet zijn is de kleding klaar voor gebruik.

 

 

Shirts-bedrukken.nl helpt u graag met uw borduurwerk

 

Bent u nieuwsgierig geworden wat we voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Laat u vrijblijvend adviseren door onze medewerkers of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

 

 

Bekijk ook onze andere druktechnieken: zeefdruk | transferdruk | digitaal printen op textiel