Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

Geld verdienen met bedrukte shirts

Er valt geld te verdienen met bedrukte T-shirts. We noemen een aantal voorbeelden waar u uw voordeel mee kunt doen. Misschien zitten er ideeën tussen waar u nog niet zo 1-2-3 aan had gedacht.

 

Kenmerkende teksten verbinden mensen met elkaar

Evenementen zijn een uitstekende manier om bedrukte t-shirts te verkopen, denk aan een (benefiet)wedstrijd of speciaal georganiseerde dagen die in het teken staan van een bepaald onderwerp. Bedrukte shirts kunnen heel goed een onderdeel zijn van merchandising. Of u nu reclame wilt maken voor een band of een artiest, bedrukte T-shirts doen het op dit gebied ook erg goed. U kent vast wel de grappige uitspraken: ‘Het is om te gieren’ of ‘Ieder nadeel heb zijn voordeel’.

 

Met dat Koningsdag steeds dichterbij komt of er een EK of WK wordt gespeeld op voetbalgebied, worden de Oranjegezinde T-shirts weer populair. Gênante uitspraken van politieke leiders doen het ook altijd goed. Actuele gebeurtenissen kunnen ook een reden zijn waardoor er vraag naar bepaalde T-shirts ontstaat, zoals bijvoorbeeld bij de aanslagen in Parijs. ‘Je suis Charlie’ en ‘Je suis Paris’ zijn typische voorbeelden van teksten die verbondenheid brengen en respect tonen. Op deze manier spreekt het T-shirt voor iets waar geen woorden voor bestaan.

 

Sociale media als verkoopkanaal voor de verkoop van uw bedrukte t-shirts

We leven in een tijd dat het internet een belangrijke rol speelt in onze samenleving. We gebruiken het niet alleen voor ons werk, maar ook voor persoonlijke doeleinden. Denk hierbij aan Facebook. Maak een Facebook pagina aan of verkoop uw bedrukte T-shirts via uw persoonlijke account. U hoeft zich niet in te schrijven als ondernemer bij de KVK om toch een leuk zakcentje te verdienen met het verkopen van bedrukte T-shirts, bijvoorbeeld als onderdeel van merchandise.

Het is via Facebook erg eenvoudig om uw bedrukte shirts aan een specifieke doelgroep aan te bieden. Sponsor bijvoorbeeld uw pagina en selecteer op leeftijdscategorie, geslacht en interesses. Instagram wint ook steeds meer aan terrein, maar staat in ons land nog in de kinderschoenen. Hoe dan ook, het is dus eigenlijk logisch om in deze moderne tijd vooral gebruik te maken van de mogelijkheden van het internet.

 

Wilt u weten of uw ontwerp wel echt voor leven vatbaar is, test het dan eens via Facebook. Dit is niet alleen een goed medium om gelijk bedrukte shirts te verkopen, maar ook om vooraf te kijken of er interesse bestaat voor uw product. Organiseer bijvoorbeeld een weggeefactie en bekijk hoeveel respons u hierop krijgt. Is het enthousiasme groot en wilt u het professioneler aanpakken, dan kunt u overwegen om een webshop te starten. Zo heeft shirts-bedrukken.nl 4 speciale pakketten waarmee u eigen kledinglijn kunt beginnen. Kijk hiervoor op Eigen kledinglijn beginnen kosten.

 

 

 

Dankzij onze laagste prijs garantie heeft u uw bedrukte shirts nóg sneller terug verdiend

Er zijn dus genoeg manieren om geld te verdienen met het bedrukken van T-shirts op een directe en indirecte wijze. Wanneer u bestelt bij Shirts-bedrukken.nl dan zult u binnen no time uw investering terug hebben verdiend. Wij bieden u namelijk onze laagste prijs garantie aan. Ziet u dus ergens een goedkopere aanbieding, meld het ons dan. Vraag eens een vrijblijvende offerte aan. Dit is al binnen twee minuten gepiept en kunt u vrijwel direct een offerte in uw mailbox verwachten.