Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Hoe begin ik een eigen T-shirtlijn?

Op zich kan het relatief simpel zijn om uniek ontwerp te bedenken en uit te werken en op T-shirts laten bedrukken, zeker wanneer u creatief bent aangelegd en bruist van de ideeën. In theorie is er alleen een vel papier en een potlood voor nodig om met een mooi ontwerp te komen, maar in de praktijk komt er veel meer bij kijken. We noemen woorden als: marktonderzoek, Kamer van Koophandel, Belastingdienst, website, Facebook en adverteren. Niet allemaal even leuke woorden, maar essentieel voor het maken van een vliegende start.

 

Start met het maken van een moodboard voor uw T-shirtlijn

Veel jonge ontwerpers maken gebruik van magazines om daaruit inspirerende ontwerpen te knippen en op te plakken op een zogeheten moodboard. Gaandeweg ontstaat er steeds meer een totaalplaatje en kan het schetsen beginnen. Tegenwoordig wordt hier ook steeds vaker de computer voor gebruikt, maar het kan natuurlijk ook gewoon met simpel in de basis met een potlood en een vel papier.

Houd bij het ontwerpen rekening met het bedrukken en waar het ontwerp qua specificaties aan dient te voldoen om in hoge kwaliteit te kunnen laten afdrukken. Welke techniek wilt u gebruiken voor het bedrukken van de shirts en hoe komt uw ontwerp het beste tot z’n recht? Wij, van Shirts-bedrukken.nl, kunnen u hierbij uitstekend adviseren.

 

Het ontwerpen van T-shirts zelf is slechts een klein percentage van het project

Toch is het ontwerpen van uw eigen unieke T-shirtlijn niet het voornaamste. Het is zelfs zo dat het ontwerpen maar een klein percentage betekent van de totale omvang van het project. Het is ook belangrijk om helder te hebben wat uw doelgroep is. Is er binnen deze doelgroep behoefte aan een dergelijke lijn zoals u deze in gedachten hebt? Middels een marktonderzoek kunt u hier onderzoek naar laten doen. Het marktonderzoek is ook noodzakelijk om te onderzoeken of er meerdere aanbieders die gezien kunnen worden als uw concurrenten en of uw ontwerp wel echt uniek is. Lijkt het teveel op een al bestaand ontwerp, dan kunt u hiermee problemen krijgen.

 

Natuurlijk mag het bouwen van een website niet ontbreken. Het internet biedt vele mogelijkheden, waaronder veel gratis manieren om reclame te maken. Maak bijvoorbeeld gebruik van het veelgebruikte en succesvolle sociale medium Facebook. Verzin een leuke weggeefactie, want dit soort acties vallen altijd goed in de smaal. Probeer in contact te komen met bloggers die willen schrijven over uw T-shirtlijn. Bloggen is een veelgebruikt middel om onder de aandacht te komen van een groot publiek.

 

Administratie uitbesteden aan een boekhouder

Waarschijnlijk net iets minder leuk dan het ontwerpen is het uzelf aanmelden bij de Belastingdienst. Wanneer u zich inschrijft bij de Kamer van Koophandel, kunt u gelijk automatisch worden aangemeld bij de Belastingdienst. Om u helemaal te kunnen richten op het ontwerpen en zo min mogelijk te maken hebben met administratieve dingen, besteed dit dan uit aan een boekhouder. Die heeft u zo terug verdiend en het scheelt vaak bergen energie, tijd en het maken van kostbare fouten. Voor meer informatie, kijk op www.kvk.nl en www.belastingdienst.nl.

 

Het bedrukken en labelen van je eigen T-shirtlijn

Bent u opzoek naar een partner voor het bedrukken en labelen van uw design T-shirts? Bij Shirts-bedrukken.nl kunt u al uw gewilde design t-shirts laten bedrukken, zo hebben wij vier standaard pakketen waar u uit kan kiezen voor: een eigen kleding label oprichten. voor het op.Wij hebben veel kennis en expertise op dit gebied van het opzetten en bedrukken van je eigen t-shirt lijn. Bij ons is het mogelijk om je eigen design in full color maar ook 1 of meerdere kleuren op het t-shirt te bedrukken. Ook hebben wij een ruim assortiment kleding welke wij ook zouden kunnen omlabelen tot een private label, zo heeft u T-shirts met eigen label. Deze kunnen wij ook per stuk voor u verpakken. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit en betaalt u ook nog eens altijd de laagste prijs. Wilt u meer informatie? klik dan op de onderstaande button en bestel uw kledinglijn pakket.

 

 

Shirts-bedrukken.nl helpt u graag met het starten van een eigen kledinglijn

 

Onze digitale printer ideaal voor het bedrukken van full-color ontwerpen 

 

 

Shirts-bedrukken.nl helpt u graag met het starten van een eigen kledinglijn

 Bent u nieuwsgierig geworden wat we voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Laat u vrijblijvend adviseren door onze medewerkers of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!