Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Kleding bedrukken online  |  T shirt bedrukken of meer bedrukte kleding bestellen

Kleding bedrukken voor ieder seizoen, voor ieder teamuitje, iedere vereniging,  voor iedere band die aandacht verdient en natuurlijk ook voor de standaard (werk)dagen.  Bij Shirts-bedrukken.nl kunt u niet alleen terrecht voor een t shirt bedrukken wij hebben altijd de gewenste kleding beschikbaar. Van t-shirts tot veiligheidskleding, bij ons vindt u alles wat u zoekt om professioneel en, indien gewenst, goed beschermd voor de dag te komen.

 

Maak een keuze uit onze ruime collectie shirts, polo’s, truien, overhemden/blouses, jassen, sportkleding, werkkleding of veiligheidskleding. Zowel voor indoor als outdoor hebben we een groot aantal mogelijkheden. Onze slogan ‘Uw uitstraling, onze specialiteit’ daarmee doelen we niet alleen op de kleding zelf, maar ook op het laten bedrukken van de kleding. U kiest voor Shirts-bedrukken.nl wanneer u een t shirt bedrukken wilt of andere kledingstuk bedrukken wilt met logo's, teksten of afbeeldingen. We bedrukken niet alleen kleding voor volwassenen u kunt bij ons ook kinderkleding bedrukken of overige textiel bedrukken.

  

Bekijk onze populairste kledingstukken om te bedrukken

 

 

 

Ook bedrukte kleding voor wederverkopers / resellers

Heeft u een reclamebureau of eigen website / webshop en wilt u bedrukte kleding verkopen? Ook dan zit u hier goed! shirts-bedrukken.nl zal er alles aan doen om u te ontzorgen en uw klant te helpen. Voor wederverkopers gebruiken wij de slogan, uw klant onze zorg! Wij hebben inmiddels een ruime ervaring met het helpen van wederverkopers en hun klanten. U kunt er vanuit gaan dat wij heel vertrouwelijk met uw klanten om zullen gaan. Wij kunnen de kleding eventueel per stuk verpakken en leveren in blanco kledingdozen. Vraag naar de voordelen van bestellen als wederverkoper.

 

 

Promotiekleding bedrukken bij de echte promotiekleding specialist!

Promotiekleding bedrukken voor je bedrijf of evenement? U kunt gemakkelijk een keuze maken uit één van de bovenstaande categorieën hier vindt u onder ondere promotie shirts en promojassen. Wij hebben een ruime ervaring in het bedrukken van promotiekleding, zo kunt u bij ons terrecht voor promotiekleding dames, heren en kinderen. In ons assortiment vindt u goedkope promoshirts maar ook exclusivere t-shirts. Heeft u vragen over promotiekleding bedrukken of welk promoshirt of jas het beste bij u past? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op! 

 

 

Goedkoop kleding bedrukken met de hoogste kwaliteitseisen


Bedrukte keding gaat voor u altijd gepaard met diverse aantrekkelijke voordelen. Het is bijzonder eenvoudig om kleding bedrukken online te regelen. Het kost u maar een fractie van uw kostbare tijd, zodat u zich snel weer kunt richten op andere werkzaamheden. U selecteert eenvoudig de kleding waar uw voorkeur naar uit gaat. Vervolgens kiest u voor de gewenste maat of maten, de kleur(en) van uw keuze en kunt u gelijk vrijblijvend een prijs opvragen. De prijs van bedrukte bedrukken zal afhankelijk zijn van onder meer de gewenste positie(s) van de opdruk. De prijs ontvangt u gelijk na aanvraag in uw mailbox. Uiteraard ontvangt u van ons voorafgaand aan de levering eerst een gratis digitale proefdruk van de te bedrukken kleding.

 

Iedere klant heeft weer andere wensen en vaak specifieke voorkeuren als het gaat om kleding laten bedrukken. Bij ons kunt u goedkoop kleding bedrukken met tekst, logo, afbeelding of foto. Klein of groot, wij weten met ieder ontwerp wel raad. Hoewel de bedrukkingen erg kunnen verschillen per klant, is er één ding wat iedere klant belangrijk vindt, namelijk dat de bedrukte kleding van voldoet aan hoge kwaliteitseisen. U wilt immers goed voor de dag kunnen komen. “Hoge kwaliteitseisen, daar zal dan ook wel een hoog prijskaartje aan hangen?” Dat is gelukkig niet het geval, want wij hanteren een laagste prijs garantie. U krijgt bij ons dus kwaliteit voor een hele lage prijs. Of u nu een t-shirt bedrukken wilt of specifieke bedrijfskleding, u kunt bij Shirts-bedrukken.nl in alle gevallen goedkoop kleding bedrukken.

 

 

Meer kleding laten bedrukken:

 

 

 

Kleding drukkerij met een eigen productie proces


Komt uw bestelling bij ons binnen, dan verwerken we deze onmiddellijk. In onze eigen kleding drukkerij zorgen we ervoor dat uw gewenste bedrukking zo perfect mogelijk wordt gemaakt. We zijn trots op ons moderne machinepark. Doordat wij kleding bedrukken in eigen handen hebben, zijn de lijnen kort. We kunnen op deze manier ook zorgen voor snelle levertijden. Bestelt u vandaag, dan kunt u uw bestelling binnen een week al in huis ontvangen.

 

Vindt u het leuk om te zien hoe wij te werk gaan in onze drukkerij en kleding bedrukken, dan kunt u onze filmpjes bekijken. Van iedere druktechniek hebben we een interessant filmpje beschikbaar. Per druktechniek vindt u ook geschreven informatie over de mogelijkheden en toepassingen. Bij Shirts-bedrukken.nl kunt u dus uw eigen kleding bedrukken, precies zoals u het wenst.

 

 

 

 

Wij bedrukken kleding middels zeefdruk en diverse andere technieken 

Bekijk hier hoe wij kleding zeefdrukken maar bekijk ook onze andere druktechnieken. Heeft u vragen over kleding laten bedrukken? Neem gerust contact met ons op!