🇳🇱 Bedrukte kleding voor Nederland-supporters?
Wees de voorjaarsdrukte voor en vraag een offerte op maat aan.
label

Geschatte leestijd: 2 minuten

Kleding met je eigen label


Bij Shirts-bedrukken.nl ben je aan het juiste adres als je T-shirts, polo’s of sweaters wilt laten bedrukken voor bijvoorbeeld je eigen kledinglijn. Maar er is meer… Het is bij ons namelijk ook mogelijk om je eigen label in het textiel te laten drukken middels zeefdruk. Met een eigen label krijgen je textielitems een professionelere uitstraling en dat zal de verkopen ten goede komen.

Maar welke informatie is nu echt relevant voor op het label? Veel klanten van Shirts-bedrukken.nl laten hun websiteadres aanbrengen op het label, zo kunnen klanten makkelijk contact opnemen voor het plaatsen van een bestelling of het stellen van een vraag. Ook zijn er klanten die hun logo of beknopte wasvoorschriften laten drukken op het label. Natuurlijk kun je alle labelteksten laten drukken in het door jou gewenste lettertype, zodat klanten je merk beter kunnen herkennen.

De laatste jaren merken we dat T-shirts met een eigen label steeds populairder worden. Daarom is het bij Shirts-bedrukken.nl nu ook mogelijk om bestaande labels uit T-shirts te laten verwijderen (v.a. 250 stuks) om hiervoor in de plaats je eigen private label te laten aanbrengen.

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden, neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag op weg met je eigen mode imperium. Op werkdagen zijn we telefonisch te bereiken op 038-333 66 19 van 08:00 tot 17:00uur. Wil je liever mailen? Dat kan naar info@shirts-bedrukken.nl.

  • Eigen productie
    alle druktechnieken in huis
  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    met scherpe prijzen
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.