Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Merchandise maken voor je band, evenement, radiostation of vereniging.

Voor merchandising bent u bij Shirts-bedrukken.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u merchandise maken als artiest , tv programma, radiostation, band, vereniging, evenement of vlogger / youtuber.  Het houdt in dat er merchandise artikelen bedrukt kunnen worden met het oog op verkoopbevordering. Het kan gaan om het maken van sleutelhangers, posters, dekbedovertrekken en natuurlijk bedrukte kleding. Bij ons kunt u terecht voor T-shirts bedrukken of het bedrukken van sweaters, caps, mutsen, jassen en meer kleding bedrukken! Voor het laten maken van de beste merchandise in Nederland en daarbuiten, gaat u naar Shirts-bedrukken.nl.

 

Waarom merchandising de beste manier van reclame maken is

Merchandise voor een band, artiest of merk, daarvoor zijn wij de beste keus. Maar ook voor startende ondernemers kan merchandise maken een enorme boost geven aan de bekendheid. Merchandise maken door bedrukte shirts en/of sweaters in te zetten zorgt ervoor dat u keer op keer reclame kunt maken zonder hier geld aan uit te geven. De drager hoeft slechts één maal het shirt te kopen om deze dagelijks te kunnen dragen. Per drager kan het bereik al ontzettend groot zijn. Er zijn zelfs vele bekende artiesten die een dergelijk shirt van een bekende band dragen als onderdeel van hun casual outfit. Merchandising is in dat opzicht ook nog eens een erg goedkope manier om reclame te maken. Het geïnvesteerde bedrag heeft u zo weer terug verdiend.

 

Wat merchandising u oplevert

Merchandise artikelen hebben een direct en een indirect doel. Het directe doel van bijvoorbeeld band merchandise is het genereren van meer omzet door verkoop van de T-shirts, truien, mutsen of caps. Het kan gaan om bekende merken, artiesten, stripfiguren of bekende uitspraken. Gaat het bijvoorbeeld om een populaire band? Dan zullen fans maar al te graag de band merchandise van de betreffende band willen bemachtigen om deze met trots te dragen. Het indirecte doel is dat de koper en drager van de band merchandise voor meer bekendheid zorgt, waardoor het veel meer in de spotlight zal komen te staan en mensen geïnteresseerd raken om band te boeken.

 

  • - Meer naamsbekendheid
  • - Extra inkomsten
  • - Een eigen uitstraling creën

 

Populaire categorieën voor merchandise laten maken

 

 

 

Het starten van uw eigen kledinglijn of eigen merchandising artikelen 

Hebt u al tijden de (stille) wens om merchandise artikelen te maken en eigen t-shirt lijn te beginnen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Dankzij het aantrekkelijke bedrag van 9,95 euro per shirt, is het starten van een eigen kledinglijn voor iedereen binnen handbereik. Al onze artikelen zijn bijzonder fijn geprijsd, doordat wij een laagste prijs garantie hanteren. Uiteraard bieden wij u alleen de beste kwaliteitsproducten aan. Kwaliteit is ontzettend belangrijk al het gaat om dit soort artikelen. Het weerspiegelt namelijk uw onderneming. Kies voor merchandise maken met t-shirts én sweaters, zodat u in ieder seizoen van het jaar reclame kunt maken. Op een mooie zomerdag kan het shirt worden gedragen en op een koudere herfstdag kan de sweater uit de kast worden gehaald.

 

Wij bedrukken uw gewenste shirt of sweater aan de voorzijde met een eigen neklabel in 1 kleur. Ze worden vervolgens apart verpakt in een PP zakje. Als laatste worden de PP zakjes voorzien van maatstickers in de stijl van uw merk. Het gevolg is dat uw merchandise artikelen op zeer professionele wijze in huis ontvangt. Kijk ook voor meer infomatie op onze pagina: Hoe begin ik een eigen T-shirt lijn of neem contact met ons op!

 

Band merchandise laten maken 

Band merchandise (T-shirts, caps, mutsen, hoodies etc.) heeft de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen, omdat het vanuit marketing oogpunt gezien een slimme manier is om meer bekendheid te generen. Daarnaast zorgt het ook voor extra inkomsten van de band, ook worden er vaak bandshirts weggegeven bij een album presentatie.


Band shirts bedrukken is toch wel hét ultieme voorbeeld van band merchandise. Het is namelijk een hele goedkope (én misschien wel de effectiefste) manier om reclame te maken. Band shirts kunnen niet alleen worden gedragen naar concerten of evenementen, het is tegenwoordig echt trendy om ze te dragen als onderdeel van een dagelijkse outfit. Bekende celebrities dragen zelfs band shirts van populaire bands als Nirvana of van The Beatles. U kunt zich voorstellen wat dit doet met de populariteit van dergelijke bands.  Zonder fans kan er geen succesvolle band bestaan, zo simpel is het. 

Populaire bands maken dus al volop handig gebruik van het bedrukken van band shirts, maar ook voor beginnende bands is het verstandig om band merchandise hoog op de agenda te hebben staan. Onthoud dat iedere band klein is begonnen. Band shirts bedrukken is een goede zet in de juiste richting naar meer bekendheid. Ziet u in gedachten al scharen fans lopen met uw shirts? Maak deze gedachte werkelijkheid en laat band shirts bedrukken door Shirts-bedrukken.nl

 

 

Laat u vrijblijvend adviseren over het laten maken van merchandise

Eén ding is zeker: Merchandising levert geld op wanneer u het op de juiste manier aanpakt. Wij verzorgen uw merchandise in Nederland en België. Bestel uw gewenste artikelen direct online of neem vrijblijvend contact met ons op om advies in te winnen. We hebben alle kennis en ervaring in huis om u te adviseren met betrekking tot band merchandise of merchandising voor andere doeleinden.