Een op maat gemaakt voorstel?

Merchandise laten bedrukken?

Stel je voor: een bruisend evenement, een levendig festival of jouw eigen dynamische bedrijf, waar iedereen gekleed gaat in kleding en accessoires die de unieke identiteit van jouw merk uitstralen. Of denk aan een team dat uniform en stijlvol samenwerkt, gehuld in speciaal ontworpen kleding met daarop de naam en/of het logo van je onderneming. Dit vormt niet alleen een krachtige manier om de merkidentiteit te versterken, maar ook een effectieve strategie om teamgeest en loyaliteit op te bouwen.

Laat je merk spreken

Stel je voor dat je de kans krijgt om het verhaal van jouw merk te delen door middel van aantrekkelijke en hoogwaardige kleding en accessoires die je als merchandise aan je bezoekers verkoopt. Dit biedt niet alleen een uitstekende mogelijkheid om extra inkomsten te genereren, maar het is tevens een doeltreffende strategie om je merk te promoten en je bereik te vergroten. Bij Shirts-bedrukken.nl kunnen we diverse items zoals T-shirts, sweaters, petten & bucket hats en boodschappentassen voorzien van het logo of de naam van jouw evenement en/of bedrijf. Weet je al precies wat je wilt laten bedrukken? Bestel dan eenvoudig in onze shop of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Alles in eigen huis

Korte communicatielijnen, een consistente kwaliteit en aantrekkelijke prijzen: het direct inkopen bij de bron biedt diverse voordelen. Veel klanten waarderen het feit dat we alles in eigen huis produceren. Onze productiefaciliteit, met een oppervlakte van meer dan 2600 mĀ², is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur voor zeefdruk, transferdruk, borduren op textiel en digitaal printen. Onze machines draaien dagelijks op volle toeren.

Waarom bedrukte merchandise?

Het bedrukken van T-shirts, hoodies, tassen en andere promotionele producten biedt verschillende voordelen voor individuen, bedrijven, bands en non-profitorganisaties. Hier zijn enkele redenen waarom het verstandig is om merchandise te laten bedrukken:

 1. Merkpromotie: Artikelen met je logo, merknaam of slogan fungeren als krachtig promotiemateriaal. Het dragen of gebruiken van jouw merchandise verspreidt je merknaam en boodschap breed, wat leidt tot een grotere merkbekendheid en zichtbaarheid.
 2. Extra inkomstenbron: Voor bedrijven en artiesten kunnen gepersonaliseerde producten een winstgevende inkomstenbron zijn. Door merchandise te verkopen op evenementen, online platforms of in fysieke winkels, kun je je omzet vergroten en financiƫle stabiliteit bevorderen.
 3. Loyaliteit en betrokkenheid: Het aanbieden van merchandise aan klanten, fans of supporters kan loyaliteit en betrokkenheid creƫren. Mensen voelen zich meer verbonden met je merk, organisatie of gemeenschap wanneer ze fysieke items hebben die ze kunnen dragen of gebruiken.
 4. Unieke branding: Merchandise biedt de mogelijkheid om creatieve en unieke ontwerpen te maken die jouw merkverhaal vertellen. Hiermee kun je je onderscheiden van concurrenten en een blijvende indruk achterlaten bij je doelgroep.
 5. Evenementen en herinneringen: Voor speciale gelegenheden zoals conferenties, festivals, sportevenementen of jubilea kan merchandise dienen als tastbare herinnering aan de ervaring.
 6. Promotionele weggeefacties: Merchandise kan worden ingezet als weggever bij promotiecampagnes. Dit kan de betrokkenheid van je doelgroep vergroten en potentiƫle klanten aanmoedigen om meer te leren over je producten of diensten.
 7. Klantwaardering: Het schenken van merchandise aan loyale klanten of partners kan een gebaar van waardering zijn, wat bijdraagt aan positieve relaties en klanttevredenheid.
 8. Duurzaamheid: De merchandise van Shirts-bedrukken.nl gaat lang mee, waardoor je merk of boodschap gedurende lange tijd wordt verspreid.

Niet gevonden wat je zocht?

Bij Shirts-bedrukken.nl hebben wij veel mogelijkheden om producten te bestellen. Staat iets niet op onze website, niet getreurd, wij kunnen veel bestellen bij onze leveranciers. Neem gerust contact met ons op of vul vrijblijvend het offerteformulier hieronder in.

Offerteformulier

 • Artikelnaam, artikelnummer, kleur, maat, drukkleuren, drukpositionering, enz.
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Heb je meer drukbestanden? Stuur die dan naar info@shirts-bedrukken.nl.
 • Eigen productie
  alle druktechnieken in huis
 • Snelle levering
  binnen 5 tot 10 werkdagen
 • Snel een offerte
  met scherpe prijzen
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.