Promodoro kleding laten bedrukken?

Met meer dan dertig jaar ervaring is het onmogelijk om de branche zonder Promodoro voor te stellen. Terug in de jaren negentig begonnen ze met slechts twee items, en sindsdien hebben ze voortdurend hun collecties doorontwikkeld en uitgebreid. Het enige dat niet is veranderd, is de premium kwaliteit die elk van hun producten kenmerkt.

Het merk heeft een stevige positie veroverd in de promotionele kleding-, bedrijfskleding- en merchandisingbranche. Hoewel ze zich richten op de B2B-markt, willen ze hun textielproducten ook toegankelijk maken voor particuliere klanten. Daarom heeft het merk sinds oktober 2016 een online winkel “We Are Casual by Promodoro” gelanceerd.

Het doel van Promodoro reikt verder dan alleen het verkopen van T-shirts. Ze streven ernaar om het bewustzijn van mensen over kwaliteit te vergroten met duurzame hoogwaardige textielproducten. Want een hoogwaardig kledingstuk is een duurzaam kledingstuk. Hoe hoger de kwaliteit, hoe langer het kledingstuk meegaat, en hoe minder middelen worden gebruikt – en dat is precies het doel. In een ideale wereld kun je jouw textielproducten een leven lang gebruiken. En om dit ideaal een beetje dichter bij de realiteit te brengen, blijft Promodoro voortdurend evolueren.

Shirt bedrukken?

Promodoro heeft een breed assortiment aan kleding in verschillende stijlen, kleuren en maten. Je kunt kiezen uit klassieke, moderne of sportieve modellen, die geschikt zijn voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. De kleding van Promodoro is ook ideaal om te bedrukken of te borduren met jouw eigen logo, slogan of ander ontwerp. Zo kun je jouw eigen unieke en professionele uitstraling creëren.

Bekijk nu onze vernieuwde selectie van Promodoro producten op deze pagina en laat je verleiden door dit kwalitatieve merk. Je zult versteld staan van het comfort en de betaalbaarheid van de kleding. Bestel vandaag nog bedrukte kleding bij Shirts-bedrukken.nl of vul geheel vrijblijvend ons offerteformulier in.

Hulp bij Promodoro-personalisatie nodig?

Personaliseer Promodoro kleding met de hulp van Shirts-bedrukken.nl. Wij bieden gespecialiseerde begeleiding en ondersteuning voor al jouw personalisatiebehoeften, van het kiezen van de juiste kleuren en stijlen tot het perfectioneren van jouw ontwerp met onze bestands- en opmaakservices.

Filters zichtbaar

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten