Een op maat gemaakt voorstel?
kleurenwaaier

Ontwerpen en aanleveren

Op deze pagina vind je de belangrijkste aanleverspecificaties van Shirts-bedrukken.nl.

Bestanden
De drukbestanden voor je bestelling ontvangen wij graag als Illustrator .ai, Illustrator .EPS of als .PDF bestand. Bij Illustrator bestanden vragen we je om het lettertype dat je gebruikt om te zetten naar lettercontouren. Pas op! Na het omzetten kun je het lettertype zelf niet meer aanpassen (dit worden paden), sla dus altijd een kopie van je bestand op. Mocht dit niet lukken, geef dan het juiste lettertype aan ons door!

Kleuren
Naast full color bestanden kunnen we ook bestanden met PMS kleuren gebruiken. Bij het gebruik van PMS (Pantone Matching System) kleuren, vragen we je deze met ons te delen. Dan matchen we de juiste kleur inkt hieraan. Als het logo of bestand niet beschikbaar is in één van bovenstaande bestandsformaten vragen we je om ons toe te sturen wat je hebt, dan kan onze studio bekijken of het aan te passen is naar een drukbaar bestand.

Altijd een digitaal voorbeeld vooraf
Uiteraard krijg je van ons altijd een digitale proefdruk, deze passen wij aan totdat jij tevreden bent. Zo ontstaan er geen misverstanden en ontvang je de kleding met de opdruk precies zoals je wenst.

Hieronder vind je meer uitleg over het aanleveren van de bestanden per druktechniek:

Aanleverspecificaties transferdruk;
Aanleverspecificaties borduren;
Aanleverspecificaties zeefdruk;
Aanleverspecificaties DTG;
Aanleverspecificaties bestanden.

Nog vragen?

Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens op de pagina met veelgestelde vragen. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen (038-333 66 19) of mailen (info@shirts-bedrukken.nl), we denken graag met je mee.

  • Eigen productie
    alle druktechnieken in huis
  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    met scherpe prijzen
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.