Een op maat gemaakt voorstel?

Geschatte leestijd: 2 minuten

Promotieartikelen laten bedrukken?


Vaak worden bedrukte promotieartikelen of relatiegeschenken ingezet voor bepaalde marketingacties om bijvoorbeeld de naamsbekendheid van een bedrijf of vereniging te vergroten. Ook worden bedrukte promotieartikelen veel gebruikt als giveaway voor terugkerende klanten. Een slimme zet! Want uit onderzoek blijkt dat ruim 85% van de consumenten zich de naam van de afzender na 24 maanden nog kan herinneren.

Maar wat zijn nou leuke promotionele items? En volstaat een bedrukking met alleen je logo? Bij Shirts-bedrukken.nl krijgen we deze vragen wekelijks en helaas hebben we géén standaard antwoord. We adviseren je om je keuze te laten afhangen van degene die het promotieartikel ontvangt en wat jij met je bedrijf wilt uitstralen.

Wat je uiteindelijke doel ook is Shirts-bedrukken.nl heeft een ruim aanbod aan artikelen die kunnen worden ingezet ter promotie van je bedrijf of vereniging. Denk bijvoorbeeld aan slippers, paraplu’s, handdoeken, badjassen, caps en ga zo maar door. Je kunt deze artikelen eenvoudig en snel online bestellen. Plaats je bestelling, upload je bestanden en het team van Shirts-bedrukken.nl regelt de rest. Naast gunstige prijzen, zorgen wij er ook voor dat je jouw bedrukte promotieartikelen spoedig in huis hebt, zo kun je je relaties snel verrassen!

Wil je meer weten over ons aanbod van promotieartikelen? Kijk dan op deze pagina. Kom je er niet uit of heb je vragen over de verschillende bedrukkingsmogelijkheden, neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag met raad en daad. Op werkdagen zijn we telefonisch te bereiken op 038-333 66 19 van 08:00 tot 17:00uur. Wil je liever mailen? Dat kan naar info@shirts-bedrukken.nl.

  • Eigen productie
    alle druktechnieken in huis
  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    met scherpe prijzen
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.