Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Schoolshirts bedrukken en andere schoolkleding

 

Gepersonaliseerde schoolkleding wordt steeds populairder in Nederland. Steeds meer scholen kiezen voor bedrukte shirts. Ze laten deze school t-shirts bedrukken voor sportdagen en andere schoolgerelateerde acitivteiten. Zowel het middelbaar- als het basisonderwijs brengen op deze manier niet alleen hun schoollogo in beeld, maar maken de leerlingen ook meteen herkenbaar.

 

Waarom zou je bedrukte schoolkleding gebruiken?

Het onderwijs bestaat al lang niet meer alleen uit stilzitten achter een tafel en luisteren naar wat de leerkracht te zeggen heeft. Leerlingen lopen mee aan avondvierdaagse en er worden sportdagen - of soms zelf sportnachten - georganiseerd, waarbij je door de grote massa's kinderen bijna je eigen leerlingen niet meer herkent. Naast schoolsportshirts kunnen er ook schooltruien, schooltasjes en ander schooltextiel bedrukt worden voor schoolreisjes, toneelclubs, peer-mediationgroepen en andere activiteiten die de school niet alleen uniek en herkenbaar maken, maar ook bij de leerlingen een gevoel van saamhorigheid oproepen. 

 

Leerlingen zijn bij deze activiteiten het visitekaartje van hun school. Hun prestaties zijn dan ook iets om trots op te zijn. Bedrukte schoolkleding is dan ook de perfecte manier om deze trots te uiten en steun te betuigen. Bekijk rustig eens ons assortiment kinderkleding om ideeën op te doen. Ben je op zoek naar bedrukte kleding voor je vereniging of dispuut? Bezoek dan eens onze pagina over verenigingskleding bedrukken.

 

Waarom schoolshirts bestellen bij shirts-bedrukken.nl?

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het bedrukken van textiel en het inspelen op de behoefte van de klant. Daarnaast hebben we via (het voormalige) schoolkleding.nl ook al jaren ervaring opgedaan in het bedrukken van kleding voor scholen. Wij hebben onze eigen textieldrukkerij Hiermee garanderen we niet alleen een snelle levertijd en scherpe prijzen - want laten we eerlijk zijn, schoolkleding moet niet het hele budget opslokken -  maar overzien  we ook zelf de kwaliteit van de bedrukking. Hierbij maakt het niet uit of de schaakclub een paar shirts nodig heeft of de hele school herkenbaar moet zijn op een evenement. Wij bedrukken zowel kleine (vanaf 10 stuks) als grote hoeveelheden. Bestaat er twijfel of de deadline te halen is? Neem dan gerust contact met ons op op 038-333 66 19 of stuur een mail naar info@shirts-bedrukken.nl. De offerte-aanvraag is geheel vrijblijvend. 

 

Bekijk hier de populaire categorieën voor het bedrukken van schoolkleding

 

Enkele voorbeelden van bedrukte school t-shirts:

voorbeelden bedrukte schookleding