Een op maat gemaakt voorstel?
Wees de zomerdrukte voor en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Schoolshirts bedrukken?

Kleding nodig om tijdens schoolactiviteiten te gebruiken? We hebben een groot assortiment kleding dat geschikt is voor scholen en bedrijven. Deze kleding is te bedrukken met het logo van de school, (sport) vereniging of het bedrijf. Daarnaast is het ook erg handig tijdens een schoolkamp of schoolreis. Denk bijvoorbeeld aan een gekleurde polo of een fel veiligheidshesje, de leerlingen en het personeel vallen hierdoor op en zijn herkenbaar als groep.

Daarnaast is een bedrukt T-shirt ook leuk als afscheidskado, deze kan net voor het groep-8-kamp gegeven worden. Hierdoor ontstaat er gegarandeerd een herinnering aan het kamp. Elke keer wanneer je het T-shirt aandoet, komen namelijk de herinnering naar boven en denk je terug aan deze fantastische week weg met de schoolklas.

Maar niet alleen voor scholen zijn bedrukte T-shirts tof, ook met een jeugdkamp van de voetbal of volleybal zijn ze geschikt. Er ontstaat meer naamsbekendheid voor de sponsor wanneer jullie het logo van een sponsor op de kleding laat bedrukken. Want als groep val je natuurlijk op met zulke gave T-shirts tijdens de activiteiten in de stad of in het bos!

Ons assortiment is zeer uitgebreid

Contact?

Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag verder.

  • Eigen productie
    alle druktechnieken in huis
  • Snelle levering
    binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Snel een offerte
    met scherpe prijzen
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.