Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

T-shirts met eigen label | Custom made T-shirts

Misschien bent u werkzaam als ondernemer in een kledingzaak of denkt u erover om ondernemer te worden. U heeft al een T-shirt ontwerp in gedachten en misschien zelf al uitgewerkt. Het kan zijn dat u nog twijfelt over de bedrukte shirts met betrekking tot het wel of niet te voorzien van een eigen label. Het is een vaststaand feit dat wanneer u een eigen label laat aanbrengen in de T-shirts, u serieuzer genomen wordt. Het komt ten goede aan uw professionele uitstraling.

Een eigen label is datgene wat uw T-shirtlijn écht klaar maakt om de markt mee op te kunnen gaan. Breng bijvoorbeeld ook uw website aan op het label, zodat klanten altijd direct contact met u op kunnen nemen en altijd uw gegevens bij de hand hebben. Niet alleen is een label erg geschikt om bepaalde gegevens op te laten bedrukken, het heeft nog een functioneel doel. U heeft zo altijd een plek om een kledingkaartje aan te laten hangen, welke voorzien kan zijn van barcode en bijvoorbeeld de prijs. Dit is handig wanneer uw bedrukte T-shirts bedoeld zijn voor de verkoop.

 

Kies eenvoudig het lettertype voor uw private label T-shirts

Bij Shirts-bedrukken.nl bent u aan het juiste adres om uw eigen label aan uw bedrukte shirt te laten maken. U kunt deze natuurlijk voorzien van uw logo, maar het plaatsen van andere details is mogelijk. Natuurlijk kunt u tekst laten bedrukken in het lettertype van uw keuze, zodat deze perfect past bij de gewenste uitstraling en zo professioneel mogelijk oogt. Ook wilt u waarschijnlijk de wasvoorschriften laten vermelden op het label. Bij Shirts-bedrukken.nl weten we precies wat de wasvoorschriften zijn voor bedrukte en onbedrukte shirts, dus dat hoeft u niet zelf uit te gaan zoeken. U kunt deze op een wijze laten plaatsen die past bij uw persoonlijke voorkeur. Mooie lettertypes kunt u ook vinden op de website dafont.com

 

Verschillende vouwmethodes zijn mogelijk voor uw eigen kledinglabel

Er bestaat een grote variëteit in de verschillende labels. Grofweg zijn er twee verschillende types te onderscheiden: De losse labels en labels die aan de binnenzijde van een shirt worden bedrukt.


Voor de losse labels kunt u kiezen uit verschillende vouwmethodes, bijvoorbeeld labels die dubbel gevouwen worden en vervolgens aan zowel beide korte zijdes worden vast gestikt. U kunt er dus voor kiezen om aan beide zijdes van het label tekst te laten plaatsen. Een logische keus zou zijn om aan de achterzijde van het label de wasvoorschriften te plaatsen en aan de voorzijde uw bedrijfsnaam of –logo te plaatsen. Dit heet de Centerfold methode.

Eigen T-shirt label gezeefdrukt

Een andere methode is de Endfold methode. Hierbij zijn alleen de uiteinden omgevouwen. Er is geen achterzijde om te kunnen bedrukken en ook is er minder ruimte voor bedrukking in vergelijking met bovengenoemde methode. De Mitrefold methode is vergelijkbaar met de Endfold methode, maar verschilt in de wijze van vouwen. Hierbij worden de beide zijdes namelijk ook omgevouwen, maar dan op een diagonale manier.

 

Shirts-bedrukken.nl helpt u graag met het starten van een eigen kledinglabel

 

Eigen t-shirt label zeefdruk voor een eigen identiteit

 Ook is het mogelijk om eigen label in het t-shirt te drukken middels zeefdruk, hierdoor krijgt het t-shirt een professionele uitstraling. Wij merken dat deze t-shirts labels steeds populairder worden. Wij kunnen overigens ook probleemloos bestaande labels uit t-shirts verwijderen om hiervoor in de plaats uw eigen private label aan te brengen voor bijvoorbeeld uw eigen t-shirt lijn.  Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden, neem dan gewoon eens contact met ons op. Shirts-bedrukken.nl staat altijd voor u klaar!

 

 

Wat kost een eigen T-shirt lijn?

U heeft de keuze gemaakt om uw eigen T-shirt lijn op te gaan zetten, maar wat gaat dit kosten? Om de kosten voor u niet te ingewikkeld te maken heeft shirts bedrukken 4 standaard pakketen gemaakt voor het starten van een eigen kledinglijn  Zo hebben wij een pakket met alleen T-shirts maar kunt u ook bij ons terecht voor een pakket i.c.m. hoodies. Vanaf € 485,- begint u al een eigen kleding lijn!

 


Wat kunt u allemaal verwachten van onze kledinglijn pakketten?

Voor deze prijs krijgt u: 

  • - Mooie fashionkleding met getailleerde pasvorm
  • - Elk kledingstuk voorzien van een eigen necklabel
  • - De kledingstukken zullen per stuks verpakt worden in een PP zakje
  • - De PP zakjes zullen worden voorzien van maatstickers in de stijl van uw merk
  • - Vrijblijvend advies over uw ontwerp
  • - Een gratis digitale proefdruk

 

 

Onderstaand enkele voorbeelden van geleverde fashionshirts.

 

 


Shirts-bedrukken.nl helpt u graag met het opzetten van een t-shirt met eigen label

 Bent u nieuwsgierig geworden wat we voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Laat u vrijblijvend adviseren door onze medewerkers of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!