🇳🇱 Bedrukte kleding voor Nederland-supporters?
Wees de voorjaarsdrukte voor en vraag een offerte op maat aan.

Wandelkleding laten bedrukken?

Dat wandelen goed voor je gezondheid is, weten we. Minimaal 30 minuten wandelen per dag is goed voor lichaam en geest. Maar in welke kleding je gaat wandelen, hangt af van het seizoen en jouw eigen voorkeur. Kleding moet lekker en comfortabel zitten tijdens deze work-out. In onze shop hebben we verschillende soorten fijn zittende kleding voor tijdens het wandelen. Denk bijvoorbeeld aan een katoenen T-shirt of polo voor in de zomer, een fleecevest voor de lente of een softshelljas voor in de herfst.

Wandelen kun je natuurlijk alleen doen, maar zit je bij een clubje dan is een wandel tenue zeker prettig! Je kunt je wandelkleding laten bedrukken met jullie namen of een logo van de vereniging. Ben je op zoek naar wandelkleding voor de avondvierdaagse? Dan hebben we verschillende T-shirts en veiligheidshesjes in onze shop, deze kun je bedrukken met jouw eigen ontwerp. Bijvoorbeeld het logo van de school of vereniging, maar je kunt uiteraard ook het editienummer laten bedrukken.

Ons assortiment is zeer uitgebreid

Contact?

Twijfel je over het materiaal of wil je graag geadviseerd worden door onze textieladviseurs? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord!

  • Eigen productie
    alle druktechnieken in huis
  • Snelle levering
    binnen 5 tot 7 werkdagen
  • Snel een offerte
    met scherpe prijzen
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.