Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Bedrijfskleding Horeca bedrukken of borduren

Horecakleding bedrukken of borduren? Hieronder vindt u een overzicht van bedrijfskleding voor de horeca die wij graag voor u voorzien van een bedrukking of een borduursel. Er zitten mooie schorten en sloven bij, maar ook kleding die past bij obers, serveersters, en andere horecamedewerkers.  

 

Deze werkkleding bedrukken wij door middel van zeefdruk of transferdruk. Op de meeste horecakleding kan ook geborduurd worden. Deze horecakleding leveren wij ook zonder bedrukking. Heeft u vragen over horecakleding en het bedrukken daarvan? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Horeca kleding voor personeel van hotels, restaurants en cafés

In deze bedrijfskleding horeca categorië vindt u onder andere kleding voor personeel van hotels, restaurants en cafés. De kleding zit prettig en comfortabel en bovenal veilig, je wil natuurlijk niet onderuit gaan op een vol terras.

 

Bent u opzoek naar een compleet outfit voor uw personeel in de kleuren van uw eigen huisstijl? Dan is dat geheel mogelijk, neem contact op met een van onze medewerkers voor een persoonlijk advies. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw personeel er weer tip top bij loopt!

 

Offerte horeca bedrijfskleding bedrukken of borduren

Kies een gewenst artikel uit ons assortiment, en selecteer de bedrukken of borduren optie en binnen een minuut ontvangt u van ons een gespecificeerde vrijblijvende offerte voor uw horeca bedrijfskleding. Deze ontvangt u direct in uw mailbox. Mocht u nou niet kunnen vinden wat u zoekt, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij kunnen namelijk bijna aan al uw wensen voldoen.

 

Zie ook onze: kokskleding | dames blouses | heren overhemden | stropdassen

 

 

 Bekijk onze collectie horecakleding

45.45 €45.45