Vragen? bel:038-333 66 19
Zoeken
Categorieën
Alle categorieën
  • Eigen productie
  • Spoedlevering mogelijk
  • Altijd een digitale proefdruk na bestelling
  • Offerte direct in uw mailbox
  • Ook voor resellers

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

KiyOh

9,0 / 10

Gebaseerd op 644 beoordelingen

Rachel "Onlangs een bestelling geplaatst van 14 truien. Ik kwam er toch nog twee te kort en heb deze nabesteld. In de tussentijd ben ik verhuisd dus ik ..."

Vrienden van het Schellingwouderbreekpark "Vriendelijke service Let op de planning/houdt aan de afspraken Goede kwaliteit Prima verhouding prijs/kwaliteit"

Digitaal printen op textiel 

Digitaal printen op textiel (ook wel Direct to garment- of DTG-printing genoemd) is een nieuwe en opkomende druktechniek. Met digitaal textiel printen kunnen fotografische afbeeldingen van hoge resolutie (600DPI) direct op bepaalde kleding geprint worden. De helderheid en scherpte van de afbeelding is niet te evenaren met andere druktechnieken. Digitaal printen op textiel leent zich uitstekend voor foto's met veel detail en logo's met verloopjes.

De digitale printers voor textiel werken bijna hetzelfde als normale printers. De inktkoppen bewegen heen en weer over de kleding en plaatsen druppeltjes die een afbeelding vormen. Een digitale afbeelding van goede kwaliteit wordt omgezet tot een afdruk op textiel van dezelfde kwaliteit.


 

Bekijk onze video over DTG printen: Digitaal printen op T-shirts

Met de onderstaande video over digitaal textiel printen wordt het u binnen 45 seconden duidelijk hoe het proces van digitaal op textiel printen in zijn werk gaat.

 

Digital op textiel printen doen we o.a. op:

Hoe werkt het digitaal op textiel printen?

DTG printen in onze textieldrukkerij

 

In de studio zorgen we dat de afbeelding het formaat krijgt zoals de opdruk op de kledingstuk moet zijn. Dit bestand wordt naar de printer gestuurt. Een aantal instellingen die invloed hebben op de kleur en dikte van de inktlaag kunnen in de besturingscomputer van de printer nog gedaan worden.


De kleding wordt voorbehandeld zodat de inkt zich goed aan de stof kan hechten. De kleding wordt op de pallets gespannen. Met een druk op de knop kan de printer starten. Er kunnen drie kledingstukken tegelijkertijd geprint worden op onze textiel printer.

De bedrukte kleding wordt door een hittetunnel gehaald om de print nog beter te fixeren.
De kleding is nu klaar voor gebruik.


Shirts-bedrukken.nl helpt u graag met digitaal printen op textiel

 

Bent u nieuwsgierig geworden wat we voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Laat u vrijblijvend adviseren door onze medewerkers of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

 

 

Bekijk ook onze andere druktechnieken: zeefdruk | transferdruk | borduren 

 

digitaal printen op textielDirect to garment printing