Fruit of the Loom kleding laten bedrukken?

In het jaar 1851 begonnen de broers Benjamin en Robert Knight met de aankoop van hun eerste molen en startten ze de productie van katoenen stoffen en textiel in Warwick. Ze registreerden het merk Fruit of the Loom officieel als handelsmerk in 1871, waarmee het zich onderscheidde als een van de meest historische merken ter wereld. De registratie vond zelfs plaats vóór de uitvinding van gloeilampen, auto’s en telefoons!

Tegenwoordig geniet het merk wereldwijde bekendheid en biedt het een uitgebreid assortiment kleurrijke T-shirts en fleece kleding. Het merk heeft zijn fundament gelegd op de waarden van authenticiteit en kwaliteit, die ze vanaf het begin hebben omarmd. Hun toewijding aan comfort, prestatie en plezier is wat ze drijft.

Fruit of the Loom heeft zich al ruim 30 jaar stevig gevestigd in Europa. Ze distribueren naar meer dan 30 Europese landen en staan bekend als een van de vooraanstaande merken op het gebied van kledingbedrukking. Hun Europese hoofdkantoor en omvangrijke distributiecentrum bevinden zich in Kaiserslautern, Duitsland.

Comfortabele shirts bestellen?

Bij Fruit of the Loom verenigen ze hun kleurrijke historie met een voortdurende drang naar innovatie. Hun doel is hoogwaardige kleding te leveren die aansluit op de behoeften en verwachtingen van hun klanten in de moderne wereld. Hun passie voor comfort, prestatie en plezier blijft na al die jaren onverminderd. Als je geïnteresseerd bent in het laten bedrukken van deze kleding, kun je eenvoudig een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

Shirts-bedrukken.nl geeft je de mogelijkheid om kleding volledig aan te passen aan je specifieke behoeften. Of je nu kleding voor je bedrijf, evenement, team of persoonlijk gebruik wilt aanpassen, je hebt de vrijheid om te kiezen uit verschillende kledingstukken, kleuren, maten en natuurlijk bedrukkingstechnieken.

Hulp bij Fruit of the Loom-personalisatie nodig?

Fruit of the Loom staat bekend om hun kwaliteit en comfort, en bij Shirts-bedrukken.nl helpen we je deze producten te personaliseren naar jouw wensen. Onze experts staan klaar met advies en technische ondersteuning, van bestandscontrole tot en met de opmaak, om ervoor te zorgen dat jouw ontwerpen perfect tot hun recht komen.

Filters zichtbaar

Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond