Pure Waste kleding laten bedrukken?

Pure Waste is een kledingmerk dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Het nog jonge merk maakt kleding van gerecyclede vezels, die afkomstig zijn van textielafval. Zo bespaart het merk water, energie en grondstoffen die anders verloren zouden gaan. Ze willen laten zien dat mode niet ten koste hoeft te gaan van het milieu, maar juist een positieve bijdrage kan leveren.

Pure Waste is een toonaangevend Fins bedrijf dat sinds 2013 de kracht van duurzame mode benut door hoogwaardige kledingstukken te vervaardigen uit gerecyclede vezels. Hun betrokkenheid strekt zich uit tot de voortdurende verbetering van de bedrijfsactiviteiten, waarbij ze elke stap vanuit een alomvattend en duurzaam perspectief benaderen.

Duurzaam T-shirt bedrukken?

We bieden een ruim assortiment aan kleding voor dames, heren en kinderen, zoals T-shirts, sweaters, vesten, jassen en broeken. Ook is er een speciale eco-lijn, die gemaakt is van biologisch katoen en gerecyclede materialen. De kleding is comfortabel, functioneel en stijlvol. Pure Waste kleding heeft ook een eigentijdse en sportieve uitstraling, die past bij de levensstijl van de milieubewuste consument.

Pure Waste is meer dan een kledingmerk; het is een merk met een verhaal en een missie. Het wil mensen inspireren om bewuster te kiezen voor hun kleding en hun impact op het milieu te verminderen. Ze willen ook transparant zijn over hun productieprocessen en hun milieu-impact. Het merk laat zien hoeveel water en CO2 ze besparen per kledingstuk in vergelijking met kleding gemaakt van nieuwe materialen.

Als je op zoek bent naar kleding die duurzaam, kwalitatief en modieus is, dan is Pure Waste het merk voor jou. Bij Shirts-bedrukken.nl kun je kleding bestellen en laten bedrukken met je eigen ontwerp. Wij leveren snel en tegen de beste tarieven. Bekijk ons aanbod op deze merkpagina of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Filters zichtbaar

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond