Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Polo's bedrukken of borduren, poloshirts met logo of tekst

Bij shirts-bedrukken.nl kun je snel polo's bedrukken en t-shirts bedrukken of borduren met het logo van je bedrijf of vereniging, maar ook een afbeelding van je team of vriendengroep is zo op een polo bedrukt. Kies een mooi poloshirt uit ons ruime assortiment, hier vindt u kwaliteits- polo's van onder andere, Fruit of the Loom, Gildan, Stedman en James & Nicholson.

 

Ook kunt u bij ons terecht voor bedrijfskleding bedrukken, een bedrukte polo wordt namelijk vaakt gebruikt als bedrijfskleding en worden vaak in combinatie met bedrukte sweaters besteld. Wilt u een polo bedrukken geheel in stijl van het bedrijf of club? Wellicht is dan een private label iets voor u, vanaf een bepaalde oplage kunnen wij u polo's voorzien van een eigen kleding label, denk aan een bedrukte of geborduurde polo met een label met het logo van de club of bedrijf.

 

Via onze moderne tool vraagt u binnen een minuut een prijs op, vervolgens upload u het logo/ tekst welke wij op de polo's bedrukken of borduren. Wanneer u akkoord gaat met de prijs maken wij voor u een mooie digitale proefdruk, deze passen wij aan tot u tevreden bent. Zo ontstaan er geen misverstanden en ontvangt u de poloshirts zoals u hem zelf bedrukt of geborduurd wil hebben.

 

Bekijk onze categorieën poloshirts om te bedrukken:

 

 

 

Bedrukte poloshirts voor uniformiteit bij uw vereniging of bedrijf

Geen enkel ander kledingstuk heeft zo'n dubbel imago dan de polo, sportief, netjes en casual tegelijk. Bedrukte poloshirts zorgen ervoor dat u team, bedrijf of vereniging een eigen identiteit creëert . De poloshirts vaak gekozen in de kleuren (of u nu rode, gele, zwarte, blauwe, groene, paarse, roze, fuchsia polo's wil bedrukken) van club of huisstijl van het bedrijf kunnen wij bedrukken op de voorkant en achterkant maar ook op de beide mouwen. In deze categorie vindt u onze katoenen polo's geschikt als vrijetijdskleding voor Heren, dames of kinderen. Enkele ideën om op uw polo's te bedukken zijn:

  • Tekst
  • Logo
  • Afbeelding


Ook beschikken wij over een ruime collectie polyester sportpolo's welke wij veelal bedrukken voor sportactiviteiten en spotteams denk hierbij aan tennisteams, hockeyteams maar ook voor een avondvierdaagse of hardloopevenement. De poloshirts bedrukken wij grotendeels altijd door middel van zeefdruk, transferdruk of digitaal printen, maar kunnen ook geborduurd worden.

 

 

Goedkoop polo bedrukken en online bestellen

Wilt u de goedkoopste polo's bedrukken? Wij hebben diverse poloshirts voor de scherpste prijzen, zo vindt bij ons al een polo om te bedrukken voor € 5,15. Tevens garanderen wij de laagste prijs garantie zo weet u dat u bij ons de goedkoopste polo bedrukt. Wanneer u offerte voor poloshirts bedrukken heeft aangevraagd kunt u uw bedrukte polo's direct bij ons bestellen!

 

De prijs van bedrukte polo's zijn erg afhankelijk van het aantal kleuren dat u op de polo gedrukt wil hebben. Dit heeft te maken met het instellen van de kleuren, ook dienen we voor elke kleur een apparte zeef te maken. Hoe meer kleuren hoe hoger de prijs zal zijn, wel is het zo wanneer u meer polo's bedrukt hoe goedkoper deze polo's zullen zijn! Maar vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang direct een prijs in uw mailbox. Heeft u vragen over het bedrukken van polo's of heeft u een opmerking over de prijs? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op!

 

polo's bedrukken of poloshirts borduren