Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Sportkleding bedrukken o.a. bedrukte polyester sportshirts

 Sportkleding bedrukken voor uw team of sportevenement? Shirts-bedrukken.nl beschikt over een ruim assortiment sportkleding. Hier kunt u sportkleding laten bedrukken die u tegenstanders versteld doen staan, is van hoogwaardige kwaliteit, ademend en licht materiaal. Het maakt niet uit welke sport u beoefent en op welk niveau, onze professionele sportkleding zorgt ervoor dat elke sporter zo goed mogelijk kan presteren. Sportkleding bedrukken wij voor verenigingen, bedrijven, sportclubs en particulieren.

 

Bekijk onze populaire categorieën sportkleding om te bedrukken:

 

 

 

 

Hardloopshirts, voetbalshirts of andere polyester sportshirts bedrukken

 

Polyester sportshirts bedrukken voor elke sport, u vindt het hier! Hardloopshirts met de logo's van uw sponsors, voetbalshirts bedrukt met het clublogo en rugnummers of wielershirts bedrukt met een tekst wij doen het graag voor u.

Polyester shirts staan bekend om een prettige draagcomfort en de vochtregulerende stof, wat er voor zorgt ervoor dat zweet snel wordt afgevoerd. De polyester sportshirts worden voornamelijk bedrukt door middel van zeefdruk of transferdruk. Wij hebben deze sportshirts voor gevarieerde prijzen en doeleinden. Ook bedrukken we kampioenshirts, warming-up shirts (inloopshirts), sportbroekjes, sporttassen en veel meer!

 

Bekijk onze populairste sport categorieën:

 

 

 

 

Sportkleding van topmerken

 

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het bedrukken van basic sportshirts, maar ook voor het bedrukken van sportshirts van topmerken. Zo heeft u bij ons de keus uit Erima, Patrick, Proact en Rogelli sportkleding. Deze kleding wordt net als de overige sportkleding voorzien van bedrukking op het hoogste niveau, en zal niet snel vervagen na vele malen wassen.

 

Bekijk onze populairste categorieën sportmerken:

 

 

 

 

 

Sportkleding bedrukken die uw warm houdt voor en naar het sporten

 

Goed voor de dag komen voor een wedstrijd, of tijdens een training? Alles begint bij een goede presentatie van uw sportteam daarom hebben wij voor u de categorieën presentatiepakken en trainingspakken samengesteld. Deze pakken kunt u voorzien van een bedrukking op de borst, rug en mouwen. Deze presentatie en trainingspakken zorgen er niet alleen voor dat u netjes voor de dag komt maar ook warm blijft. Zo hebben wij ook hooded teamsweaters welke veelal gedragen worden tijdens toernooien of teamuitjes. Deze hooded team sweaters kunnen we bedrukken met het logo van uw vereniging en spelers(ters) namen op de rug.

 

Categorieën sportpakken of teamsweaters:

 

hoodies bedrukken

Hoodies

 

 

 

Offerte bedrukte sportkleding

Wat zijn nou de kosten voor het bedrukken van sportkleding? Bij ons kunt heel gemakkelijk en snel een offerte aanvragen bij het artikel. U selecteert uw wensen en ontvang direct een prijs in uw mailbox. Ontvangt u ergens anders een betere prijs, neem dan contact met ons. Wij garanderen de laagste prijs! Ook kunt u bij ons terecht voor overige kleding bedrukken.

 

sportkleding bedrukken