Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Tassen bedrukken ter promotie van uw boodschap

Tassen bedrukken? Wij hebben in ons assortiment veel verschillende tassen om te bedrukken. We hebben voor ieder budget en voor ieder doeleind wel een geschikte tas. Zo hebben we katoenen tassen, draagtassen, schoudertassen, promotassen, reistassen, sporttassen, rugtassen, luizentassen en laptoptassen.

 

Bij shirts-bedrukken.nl vraagt u heel gemakkelijk een offerte aan voor goedkoop tassen bedrukken. Via onze moderne tool vraagt u binnen een minuut een prijs op. Vervolgens upload u het logo/tekst welke wij op de tassen bedrukken. Wanneer u akkoord gaat met de prijs, dan maken wij voor u een mooie digitale proefdruk. Deze passen wij aan tot u tevreden bent. Zo ontstaan er geen misverstanden en ontvangt u de tassen met de opdruk zoals u wenst.

 

 Bekijk onze categorieën tassen om te bedrukken:

 

 

 

Bedrukte tassen maken reclame voor u

Tassen bedrukken is voor veel bedrijven en organisaties een slimme zet. Iedereen gebruikt tassen en tassen vol met boodschappen worden gezien! Het is dan ook niet voor niets dat zo veel bedrijven, scholen en verenigingen tassen laten bedrukken en weggeven. Bedrukte tassen gaan vaak jaren mee en zijn een geschikt relatiegeschenk dat veel gebruikt wordt bij beurzen en evenementen.

 

Tassen bedrukken voor uw school of sportvereniging

Veel scholen laten schooltassen bedrukken voor hun leerlingen. Ook voor scholen wordt zo goede reclame gemaakt en de leerlingen zijn altijd hartstikke blij met de mooie bedrukte rugzakken.

Sportclubs laten vaak sporttassen bedrukken voor hun teams. Het is natuurlijk ook een teken van professionaliteit als alle spelers beschikken over dezelfde sporttassen met logo of slogan van uw club.

 

Wij bedrukken tassen door middel van zeefdruk of transferdruk. Op de meeste tassen kan ook heel mooi geborduurd worden. Uit onze collectie kunnen alle tassen onbedrukt geleverd worden.


Tassen bedrukken