Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

Caps bedrukken, hoeden en bedrukte petten

Caps bedrukken of borduren? Wij van shirts-bedrukken.nl helpen u graag! Hieronder bevindt zich onze uitgebreide collectie caps, ook wel bekend als petten. We hebben veel soorten en maten caps. We hebben onder andere truckercaps, normale petten en armycaps. Bedrukte caps zijn een ideaal promotie middel en zorgen gemakkelijk voor meer naamsbekendheid van uw bedrijf of school of vereniging.

 

Trucker caps en petten bedrukken voor bedrijven, verenigingen en scholen

Wij bedrukken vaak (trucker)caps voor bedrijven, verenigingen en scholen. Leerlingen vinden het leuk om een speciale pet te dragen en het is altijd goed om de naamsbekendheid van je school een boost te geven. Wanneer groepen leerlingen dezelfde caps dragen ontstaat er tevens uniformiteit, en saamhorigheid. Populaire petten om te brukken zijn onze trucker caps al te bedrukken vanaf 10 stuks!

 

Caps borduren

Wij kunnen uw petten en caps borduren op onze hypermoderne borduurmachine. Caps en petten zijn de zijn de finishing touch op een sportieve outfit. Caps beschermen tegen zon en regen, staan stoer, maar functioneren ook uitstekende als instrument om uw bedrijfsnaam of slogan op te promoten. Met een pet kun je voor de dag komen!

 

Deze caps en overig textiel bedrukken wij door middel van zeefdruk of transferdruk. Deze caps kunnen ook geborduurd worden of zonder bedrukking geleverd worden. Wilt u caps laten bedrukken of heeft u vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

 

Zie ook onze: hoeden | mutsen | bandana's | sjaals | handschoenen

 

 

Bekijk onze collectie caps

9 €9.00