🇳🇱 Bedrukte kleding voor Nederland-supporters?
Wees de voorjaarsdrukte voor en vraag een offerte op maat aan.
Bedrijfskleding

Bedrijfskleding laten bedrukken?

Op zoek naar werkkleding voor jouw branche? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Binnen ons assortiment hebben wij verschillende merken voor werkkleding. Los van het feit dat werkkleding je personeel beschermt, zorgt het ook voor eenheid. Het straalt gelijkheid uit en is herkenbaar voor klanten.

In onze shop zijn verschillende kledingitems te bestellen. Voor elke branche hebben wij de juiste kwalitatieve werkkleding. We bieden T-shirts, truien, broeken en jassen voor zowel vrouwen als mannen. Deze items zijn gemakkelijk te voorzien van je bedrijfsnaam of logo. Hiervoor hebben wij verschillende druktechnieken in huis. Denk aan zeefdruk, borduren, transferdruk en digitaal printen.

Wist je dat beschermende werkkleding vaak verplicht in technische branches? Deze kledingstukken zijn bij ons te bestellen. Een onderdeel van het persoonlijk beschermingsmiddel (PBM) kan het dragen van werkkleding zijn. Deze moet voldoen aan de fundamentele gezondheids- en veiligheidsvoorschriften van de Europese richtlijn 89/686/EEG.

Voor elk budget, ongeacht de oplage, kunnen wij bedrijfskleding voor vaklui leveren. We zien niet voor niets al ruim 20 jaar dé specialist in het bedrukken en borduren van kleding.

Een greep uit ons assortiment moderne werkkleding.

Ons assortiment is zeer uitgebreid

Contact?

Met keuze uit duizenden producten vind je altijd jouw perfect fit. Kunnen we je helpen bij het maken van de juiste keuze voor werkkleding? Neem dan contact met ons op.

  • Eigen productie
    alle druktechnieken in huis
  • Snelle levering
    binnen 5 tot 7 werkdagen
  • Snel een offerte
    met scherpe prijzen
Call me
call me

Persoonlijk advies?

Je wordt op werkdagen binnen 2 uur teruggebeld.