Earth Positive kleding laten bedrukken?

Een blauwdruk voor ethische en duurzame productie is het ontwikkelproject dat Earth Positive heeft ontworpen om de kledingindustrie te voorzien. Het bedrijf richt zich op de modetrends van vandaag en biedt stijlvolle en modieuze kleding die organisch en ethisch vervaardigd zijn. De producten worden uitsluitend gemaakt met duurzame energie die wordt gegenereerd uit wind- en zonne-energie. Daarnaast staat bij Earth Positive eerlijke handel centraal, waaronder eerlijke lonen en fatsoenlijke werkomstandigheden voor de arbeiders.

De producten zijn organisch en bestaan uit 100% organisch katoen dat zacht en comfortabel aanvoelt. Naast oog voor duurzaamheid te hebben, wil het merk bewustwording bevorderen en actie ondernemen tegen klimaatverandering. De producten zijn klimaatneutraal en hebben een positieve impact op de wereld door goed te zijn voor de planeet en de mensen die erop leven.

Duurzame kleding bedrukken?

Het bedrijf werkt samen met leveranciers die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van milieu en sociale verantwoordelijkheid. Ze hebben ook verschillende certificaten behaald, zoals GOTS, OCS en Fairtrade, die getuigen van hun inzet voor het milieu en de mensenrechten. Het bedrijf heeft een passie voor personalisatie en biedt je de mogelijkheid om je kleding te laten bedrukken met je eigen logo, tekst of afbeelding door Digitransfer. Zo kun je je eigen stijl, boodschap of merk laten zien op een milieuvriendelijke manier. De kleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en modellen die passen bij elke smaak en gelegenheid. Je kunt ook kiezen uit verschillende druktechnieken, zoals zeefdruk, transferdruk of borduren. Earth Positive is een merk dat klimaatneutrale kleding produceert.

Hulp bij Earth Positive-personalisatie nodig?

Het merk is een pionier in duurzame kledingproductie. Bij Shirts-bedrukken.nl ondersteunen we jouw keuze voor duurzaamheid door gespecialiseerde personalisatieservices aan te bieden. Van bestandscontrole tot en met opmaak, om jouw Earth Positive producten een persoonlijk en milieubewust statement te laten zijn.

Filters zichtbaar

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten