Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Beige kleding bedrukken | Beige shirts bedrukken

Beige kleding of beige shirts bedrukken? Dat kan! Wij van shirts-bedrukken.nl hebben voor u al onze beschikbare beige kleding hieronder geselecteerd. Alle getoonde kleding is te verkrijgen in de kleur beige. Beige shirts bedrukken we vaak met behulp van de zeefdruk of transferdruk techniek. Vroeger was ecru een synoniem voor de kleur beige, tegenwoordig zijn deze kleuren uit elkaar gegroeid en is beige ook een op zichzelfstaande kleur.  

 

Ook beige truien bedrukken, caps, hoodies, vesten, tassen en overig textiel.

De kleur Beige is een breed begrip, naar wat voor kleur beige bent u precies opzoek? Vele T-shirts, truien en jassen zijn te verkrijgen in meerdere kleuren beige. Zo vindt u bij ons onder andere donker beige, licht beige, maar ook natural, sand, ice grey, vintage white, ash, dessert sand, cream white, winter white en vanilla milkshake.

Selecteer met behulp van het filter het juiste beige kledingstuk om te bedrukken of borduren. Voor al deze beige kleding kunt u direct een prijs aanvragen en ontvangen in uw mailbox. De meeste artikelen hebben meerdere beige kleuren in hun range. Natuurlijk kunt u bij ons niet alleen beige shirts bedrukken maar u vindt hier ook natuurlijk beige hoodies, beige vesten, beige caps, beige jassen, en beige truien om te bedrukken.

 

Bekijk onze beige T-shirts en overige beige kleding om te bedrukken of broduren