Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Logo op jas bedrukken, hoe lever ik het logo aan?

Alvorens een logo op een jas bedrukt kan worden, hebben we een ontwerp van u nodig. Het maken van het ontwerp kunt u zelf doen of het uitbesteden aan een ontwerpbureau. Gelukkig zijn we erg flexibel qua manieren waarop u het logo aan ons aan kunt leveren. We kunnen uitstekend uit de voeten met EPS, AI, PSD of JPG. Heeft u een ontwerp dat hier niet aan voldoet? De ontwerpstudio van Shirts-bedrukken.nl kan uw logo ook omzetten in een goed werkbaar bestand. Het logo dat u wilt laten bedrukken op de jas(sen) levert u ons digitaal aan. Dat is de meest snelle manier, omdat op die manier gelijk uw logo onze firma bereikt. Op die manier kunnen we er gelijk mee aan de slag, wat een snelle levering mogelijk maakt.

 

De te doorlopen stappen voordat het logo aangeleverd kan worden

Eerst wilt u natuurlijk een prijsopgave krijgen om zo te ontdekken of wij binnen het door u gestelde budget vallen. We kunnen u in ieder geval verzekeren dat wij de laagste prijs garantie hanteren, wat in het kort betekent dat u nergens goedkoper uit bent. Per artikel kunt u een offerte opvragen. Dat doet u door te kiezen voor ‘bedrukt’. Nu dient u een keuze te maken uit de volgende opties:

  • - Aantal stuks
  • - Positie opdruk
  • - Selecteer uw productkleur
  • - Kies uit normale levering of spoedlevering
  • - Per stuk of niet per stuk verpakt

De prijs (en drukmethode) is mede afhankelijk van het aantal kleuren waaruit het logo bestaat. Al vanaf 1 kleur is bedrukking mogelijk. In het laatste vakje staat FC, dat staat voor Full Colour. Dit vakje selecteert u wanneer het logo 5 of meer kleuren bevat. De maten hoeft u in dit stadium nog niet in te vullen. Dat gebeurt pas wanneer u akkoord gaat met de offerte. Nu kunt u het logo aanleveren en de maten doorgeven. U ontvangt van ons eerst een digitale proefdruk, zodat u kunt zien of het logo goed tot z’n recht komt en voldoet aan uw wensen. Zo ja, dan kan het bedrukken van de jassen beginnen.

 

Hulp nodig?

Meer weten over het aanleveren van een logo voor bedrukking? De specialisten van Shirts-bedrukken.nl staan graag voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie. We zijn u graag van dienst met het bestelproces.