Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Wat is de levertijd van bedrukte jassen?


De levertijd van bedrukte jassen is van diverse factoren afhankelijk. Bij Shirts-bedrukken.nl weet u in ieder geval zeker dat de door u bestelde bedrukte jassen hoe dan ook snel geleverd zullen worden. Wij hebben het leveren van een uitstekende service hoog in het vaandel staan, waar een zeer snelle levertijd onderdeel van uitmaakt.

 

Dankzij eigen productie een zeer snelle levertijd

Shirts-bedrukken.nl heeft speciaal voor het snel en vakkundig kunnen leveren een modern machinepark. Het betekent inderdaad dat wij de productie geheel in eigen handen hebben. Daar proeft u als klant de voordelen van. Wij zijn immers niet afhankelijk van een distributeur. Er vindt dus geen tussenkomst plaats van een derde partij. Bij diverse andere webshops is dit wel het geval, waardoor u mogelijk langer moet wachten op uw bestelling. Uw bestelling kunt u bij ons in alle gevallen binnen 5 tot 10 werkdagen in huis verwachten, gerekend vanaf de datum van bestelling. Wij stellen altijd alles in het werk om de genoemde levertijd daadwerkelijk te halen.

 

Ook voor spoedleveringen zijn we u graag van dienst

Er kunnen redenen zijn waarom u met spoed bedrukte jassen nodig heeft. Het is u bijvoorbeeld aan de aandacht ontschoten om een bestelling te plaatsen, vanwege drukte of om andere redenen. Een andere reden kan zijn dat u er plots achter komt dat het aantal bedrukte jassen dat u eerder heeft besteld niet genoeg is. Gelukkig pakken we bij Shirts-bedrukken.nl ook graag spoedklussen aan. Dit betekent dat u vandaag een bestelling kunt plaatsen om deze overmorgen of maximaal na 5 werkdagen te ontvangen. Er geldt wel een toeslag van 25% over de spoedleveringen.

 

Levering door heel Nederland en België

Wij leveren overigens door heel Nederland en België, waarvoor de bovengenoemde levertijden gelden. Alle pakketjes of pallets worden verzonden door één van onze partners, namelijk Post.nl of GLS. Wist u dat wij gratis verzenden bij orders vanaf 500 euro?

Wilt u meer te weten komen over onze verzendvoorwaarden? Shirts-bedrukken.nl staat graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Weten wat de totale kosten zijn voor uw te plaatsen bestelling? Vraag gerust eens vrijblijvend een offerte aan. U komt er al snel achter dat wij een zeer voordelige keus zijn.