Vragen? bel:038-333 66 19
Search
Categories
All categories

MINDER DAN 10 STUKS BESTELLEN?

Welke bedrukte jas past het best bij welk evenement?

Voordat u bij ons de opdracht neerlegt om jassen laten bedrukken, is het belangrijk om te weten waarvoor en wanneer u de jassen gebruiken wilt. Zoals u namelijk kunt zien op onze site, hebben we veel verschillende soorten jassen. Voor ieder evenement hebben we de juiste jas. We helpen u graag om een keuze te maken uit ons ruime aanbod. Voor evenementen die buiten plaats vinden is het aan te raden om jassen te gebruiken die daarvoor bestemd zijn. In de eerste plaats mag het doel van het dragen van de jas niet voorbij gegaan worden, namelijk het beschermen tegen weersinvloeden. Ook een representatieve en professionele uitstraling is van belang. Daarom heeft Shirts-bedrukken.nl jassen in het assortiment die van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Allemaal zijn ze door ons te bedrukken of te borduren.  

 

Voor sportieve activiteiten

Een softshell jas is een voorbeeld van een jas waar u veel bewegingsvrijheid in heeft. Ook heeft het de belangrijke eigenschap dat het goed ademt. Het leent zich dus bijvoorbeeld prima voor sportieve activiteiten. Transpiratie wordt goed en gemakkelijk afgevoerd. Aan de binnenzijde zijn ze gevoerd met fleece. Al met al is het gebruikscomfort dus hoog. Het is uitstekend bestand tegen een regenbuitje, maar is niet 100% waterdicht. Het zijn overigens zeer nette en sterk representatieve jassen, waardoor ze ook geschikt zijn voor netjes.

Voor de sporters onder ons heeft Shirts-bedrukken.nl goede kwaliteit sportjassen die voldoen aan alle eisen van recreatieve en professionele sporters. In het bijzonder zijn onze sportjassen erg geschikt voor voetballers, wielrenners en hardlopers. Dankzij de lichte stof en optimale bescherming tegen kou en wind, zitten deze jassen zeer comfortabel. Ze zijn zowel tijdens als na wedstrijden / trainingen / sponsortochten goed te dragen.

 

Voor buitenactiviteiten

De fleecejas is een heerlijk aanvoelende jas die u het liefst niet meer uit wilt doet. Dit is de ultieme jas voor het dragen in het voorjaar of najaar wanneer het niet te koud is, en in de zomer wanneer het niet te warm is. Ze zijn waterafstotend, maar niet compleet waterdicht. Fleecejassen worden veel gebruikt voor buitenactiviteiten, mede dankzij het ademende en isolerende vermogen. Transpiratie wordt snel afgevoerd. Shirts-bedrukken.nl heeft fleecejassen in een verschillend aantal grams. Zo is 200 grams ideaal voor dagelijks gebruik. Hoe hoger het aantal grams, hoe meer de fleecejas geschikt is voor koudere omstandigheden.

 

Comfortabel buiten werken onder alle omstandigheden

De werkjassen die we bij Shirts-bedrukken.nl in het assortiment hebben, zijn geschikt voor het buiten werken onder verschillende omstandigheden. Doordat u en/of uw werknemers praktisch dagelijks een werkjas dragen, is het des te belangrijker dat ze optimale bescherming bieden in verschillende weersomstandigheden.

Bodywarmers worden ook veel gebruikt als werkjas. Doordat de bodywarmer mouwloos is, bepaalt u zelf wat u eronder wilt dragen. Een t-shirt met korte mouw of lange mouw, een sweater of dikke trui, alles is mogelijk met bodywarmers. De bodywarmers zijn waterafstotend, winddicht en hebben een uitstekende isolerende werking. Al met al zijn ze daarom erg geschikt voor het dragen in uiteenlopende weersomstandigheden.

 

Als veiligheid en zichtbaarheid de hoogste prioriteit heeft

Veiligheidsjassen worden gedragen in situaties dat men op moet vallen, omdat er anders gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Bijvoorbeeld in de (late) avonduren of tijdens regenachtige dagen. Ze bevatten reflecterende strepen. Wegwerkers maken hier bijvoorbeeld altijd gebruik van. Ook voor evenementen worden ze gebruikt, om op te vallen als medewerker en/of het in goede banen leiden van verkeersstromen. Shirts-bedrukken.nl heeft veiligheidsjassen die in ieder weertype bescherming bieden. In welk seizoen u ook op wilt vallen, onze veiligheidsjassen maken het mogelijk om zichtbaar te zijn én van optimale bescherming tegen weersinvloeden te bieden.

 

Puur promotie als doel

Zoekt u jassen voor puur promotionele doeleinden? Als promojas raden we u aan om te kiezen voor een dunne jas. Bij Shirts-bedrukken.nl zijn ze verkrijgbaar in opvallende kleuren, zodat u goed opvalt. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht polyester, waardoor ze staan voor een hoog draagcomfort. Ze zijn tegelijkertijd winddicht en waterafstotend. Ze zijn prima te dragen op een shirt, trui of vest, en zijn daarom in veel weersomstandigheden de ideale jas. Bekijk hiervoor eens onze collectie herenjassen en damesjassen.

Twijfelt u over welke jas geschikt is voor uw evenement? Shirts-bedrukken.nl voorziet u graag van advies op maat. Neem daarom gerust eens contact op.